Fi serioasa, tu ai impresia ca virginitatea e o dovada ca veti muri impreuna? barbati sinceri, seriosi nu prea exista, rar
"Sunt o persoană foarte vorbăreață, energică, cu o mulțime de pasiuni si am avut norocul de a atrage in viață mea aceleași persoane, care privesc lumea dintr-o aceeași perspectivă, plină de iubire si optimism." I-auzi, daca m-ai atras sa citesc intrebarea asta oare inseamna ca sunt si eu plin de iubire si de optimism?
Bine, deci:
E viata ta, sunt principiile tale, si eu am principii, daca tu asta doresti, e normal, conteaza ca tu sa fii implinita si impacata cu tine, aia e, ce mai conteaza ce cred ceilalti?
Cat despre baieti, cine o sa te placa cu adevarat, va accepta aceasta conditie, acum ce e drept, vor cere ei alte alternative, joculete, chestii, dar vor accepta, acum desigur, daca tu vrei sa te casatoresti la 25 de ani, si ai intalnit un tip acum la 18 ani, asta vine cam 7 ani de asteptare, si astia 7 ani, sunt multi, multi prea multi iar din cauza asta te poti astepta sa se desparta de tine crezand ca nu este genul tau, si ca tu de fapt astepti alt tip, acel print calare pe un cal alb.
In idee nu prea e o problema, conteaza mult doar sa intalnesti acel tip care sa-ti impartaseasca modul de gandire si sa fie dispus sa astepte aceea perioada necesara.
"plină de iubire si optimism." Pentru nu stiu ce motiv imi vine sa vomit. Revenind, da se gasesc baietii de genul. Se numesc pocaiti. Aia raman virgini pana in noaptea nuntii. Cauta si ai sa gasesti. In afara de aia nu mai sunt altii atat de anormali sau fraieri ca sa astepte atata dupa fundul unei fete.
O relatie nu cred ca se bazeaza doar daca persoana de langa tine e virgina sau nu, da acum mult timp asta avea importanta dar acum nu cred ca se mai pune asa mult accent pe asta
loveisbeautiful întreabă:
Mutubal întreabă: