anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fostul e foarte orgolios dar dupa vreo 3 saptamani in care a fost rece si ofticat cu mine(pentru ca dupa ce a m-a ranit a venit sa ne impacam eu l-am refuzat). De o vreme se poarta foarte frumos cu mine. Mi-a zis sa merg cu el la biserica pentru slujba de Paste (am zis ca nu pot sa vin si dupa ce a incercat sa ma convinga sa merg cu el a zis ca e naspa ca nu pot), m-a mai contactat pe mesenger si mi-a urat un Paste fericit dupa ce M-a IGNORAT TOTAL si s-a dat la mai multe fete. Ce credeti ca inseamna "apropierea asta? (Eu l-am refuzat pentru ca dupa ce s-a despartit de mine s-a comportat foarte urat si am crezut ca nu ma mai place). Ajutati-ma va rog! Ofer funda! Multumesc si Paste Fericit!

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Iti raspunde/plateste cu acelasi comportament cu cel manifestat de tine in momentul in care si-a calcat pe orgoliu si s-a "umilit" cerandu-ti iertare si impacare. Ai ratat ocazia de a fi din nou impreuna din cauza ideilor si a unui comportament imatur. Doar o modificare radicala a compotamentului tau s-ar putea sa-l faca sa-si reanalizeze sentimentele fata de tine si la o adica sa se rasgandeasca. Trebuie sa fii convinsa si sa accepti ca in primul rand totul depinde de tine. Succes!

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Eu l-am refuzat deoarece exact dupa despartire s-a dat la alta fata si si-a batut joc de mine in ultimul hal. Eu i-am explicat de ce nu mai putem fi impreuna nu m-am comportat urat cu el. Dar eu nu am inteles de ce, dupa un timp in care m-a jignit si ignorat a inceput sa se poarte asa frumos cu mine. Daca ai putea sa imi dai niste sfaturi cu privire la ce comportament ar trebui sa am ar fi extraordinar. Si prin schimbarea sentimentelor spui ca acum nu mai simte nimic pentru mine dar daca imi schimb comportamentul si-ar putea schimba sentimentele?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Consider ca doar o discutie fata in fata, civilizata, "la rece", fara patima si prejudecati poate sa-ti ofere raspunsul exact si corect totodata. Parerea mea. In caz ca il vei urma iti doresc succes!

| SG1995 a răspuns:

Tipul nu va îți va fi loial. Întrebare e posesiv când vine vorba de tine? Nu de alta dar de cele mai multe ori când vorbim de tipi foarte posesivi și geloși în multe cazuri sunt agresivi și violenți. Deci dacă tipul e posesiv eu zic să-l lași dacă nu vrei să dai de dracu mai încolo.

| anonim_4396 explică (pentru SG1995):

Nu e foarte posesiv dar nu ii placea cand admiram alti baieti si ma lua la intrebari daca tachinam pe altii.

| SG1995 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci nu te întrebă unde ieși, ce faci, cu cine ieși, și de ce?

| ArimaB a răspuns:

Alooo, dar tu nu vezi ce zici aici. Tu ai fost luata in bataie de joc de el. El daca se gandea macar putin la tine si ca o prietena nu iti facea asa. Eu zic sa nu mai ai nici o legatura cu el. De unde stii ca nu iti mai face inca odata asa. Multi fac asa. Poate l-a lasat fata aceia singur si nu mai are la cine sa se duca si vine la tine. Tie iti place sa fii asa? Cauta pe cineva sa te merite. Succes!

| anonim_4396 explică (pentru ArimaB):

Am fost cu el 3 ani si odata a pretins ca e cu fata aia ca sa ma faca geloasa. Ei nu au fost never impreuna si ea nu vrea o relatie

| ArimaB a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta nu ai precizat.

Da probabil mi-a scapat. Deci daca el dupa ce s-a comportat asa urat a inceput sa vorbeasca frumos cu mine si sa vrea sa isi petreaca mai mult timp cu mine inseamna ca a trecut peste?( desi as vrea ca el sa fie dispus sa imi acorde o a doua sansa e singura explicatie logica pe care o gasesc.crying

| ArimaB a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci tu acum inca il iubesti. Incearca sa iti ti sentimentele incet. Si sa nu mai pui atat de mult suflet. Si incearca sa te pregatest de acum la ceea ce urmeaza adica poate sa existe o a doua despartire si sa iti faca la fel. Incearca sa nu mai pui atat de mult suflet. La el pentru ca ai fost 3 ani cu el si s-a intamplat asta te-a lasat pentru alta. Fii foarte atenta cu el. Succes!

M-a lasat pentru alta care l-a refuzat din prima. Raman oricum singura lui optiune asta daca nu se cupleaza cu una ca sa demonstreze ceva

| Popescu_Marian_1971 a răspuns:

Tine-l la respect 1-2 luni pe motiv că ești șocată de comportamentul lui și ai nevoie de timp sa-ti revii!

| anonim_4396 explică (pentru Popescu_Marian_1971):

Ok va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Stiu ce am de facut!