Off topic: ce copil frumos ai! Sa fie sanatoasa!
Cat despre fostul, ignora-l si spune-i sotului tau. Daca nu ii vei spune si va afla, poate se va gandi ca i-ai ascuns special asta ca sa poti vorbi cu fostul. Mai bine ii spui ca te cam sicaneaza si daca se duce si ii da o mama de bataie, asta e.
E copilul tau in poza? Doamne ce ingeras de fetitaaa!
Ignora-l in continuare, prefa-te ca nu exista, poarta-te strict ce tine de obligatia ta profesionala, alte conversatii le ignori si s-o plictisi pana la urma.
Nu e cont vechi.Am poza de ani de zile.E o poza de pe net cu o fetita. Fetita mea e mai mica.Are doar 5 luni.
Serveste-l ca pe restul chlientilor si atat. Ignora-l din alte puncte de vedere si poate se va potoli.
Daca cimva incepe sa te hartuiasca, sa sara calul, spune-i ca depui plangere la politie si in caz contrar si fa asta.
Fa-i reclamatie la politie si cere sa fie pus sub interdictie de a se mai apropia de tine. Asta este hartuire sexuala.
Spune-i sa se potoleasca inainte de a te duce la politie. Poate se opreste asa.
Cand ii spui ca esti mama si ai alte obligatii esti prea subtila. El prin asta intelege ca daca n-ai fi mama te-ai re-combina cu el. Spune-i clar verde in fata ca nu se va intampla nimic si sa te lase in pace.
Daca nu se potoleste atunci vorbeste la politie.
Stai ca n-am inteles ultima parte. Sotul tau ii ia lui beregata sau tie? In fine. Daca ar fi in stare sa-l bată cred ca-i castig-castig. Dar daca nu vrei sa decurgi la asemenea metode, te duci frumusel la politie si faci o plangere. Alte solutii nu cred ca exista. Nu prea cred ca te poti intelege cu asemenea oameni ca fostul tau.
Bineinteles ca lui!
Atunci nu vad de ce nu i-ai zice.
Eu cred ca e bine sa ii spui sotului tau, depinde de relatia voastra dar e mai bine sa nu ii ascunzi. Nu stii ce idei ii trec prin cap fostului si ii spune sau face cumva sa afle si atunci ai risca niste certuri intre tine si sotul tau.
Pe fost ignora-l cat de mult poti, nu are rost, nu ii mai da explicatii cum ca esti mama si etc pentru ca nu e problema lui, trebuie sa invete sa isi vada de treaba lui.
Eu zic, daca nu faci plangere, ignora l complet, arata i ca esti o femeie cu capul pe umeri si foarte echilibrata, arata i ce a pierdut cand te a inselat prin simplul fapt sa l ignori, si roaga o colega/un coleg sa il serveasca pe el. Dar totusi discuta cu sotul tau saca tot mai insista omul asta.