| Delia2801 a întrebat:

Fostul meu iubit de care m-am despărțit acum 1 an (de atunci nu am mai avut nicio relație) este in același liceu cu mine, cand ne întâlnim trece pe lângă mine, mă privește, dar nu ma saluta. E adevărat ca vara trecută am mai vorbit puțin,dar nu ne-am împăcat, iar de ziua lui, in august, cand i-am urat la multi ani a zis ca mă iubește si ca ii pare rau pentru tot, iar dimineața a zis ca era beat si ca ii pare rau pentru ce a spus. Ma puteti ajuta cu răspunsuri? De ce credeți ca mă privește, dar nu ma saluta?

Răspuns Câştigător
| AdelaElena88 a răspuns:

laughing) Am pățit ceva asemănător cu tine prin clasa a 9a.E vorba de orgoliu.Mai ales dacă tu te ai despărțiț de el ( asta am dedus din ce ai scris ) este foarte posibil sa mai aibă sentimente pentru tine și cred ca și a dat seama ca daca continuați sa comunicați el nu o sa fie capabil sa te uite. nu știu cum e la voi, dar la mine a fost în felul următor: eu am inițiat decizia de despărțire, am vrut sa rămânem amici, îl salutam dar el nu răspundea ( nici nu se uita la mine) și de atunci am zis pas, nu mai are sens sa fiu nici măcar politicoasa. ȘI ma bucur ca nu mi-a dat atenție și nu am continuat sa vorbim pentru ca mi ar fi fost și mai greu sa îl uit. ii mulțumesc foarte mult pentru asta ( în sinea mea). Dacă tu știi sigur ca nu îl mai vrei ca iubit, eu zic sa va îndepărtați unul de altul, măcar pana o sa fiti amandoi într o relație, însă după mine, dacă v-ati iubit cu adevărat, nu veți mai putea fi prieteni niciodată. ( poate peste 10 ani sa va vorbiți, un știulaughing Dar acum îți spun că e mai bine asa.Repet, faptul ca nu te saluta e din orgoliu. Iar din nefericire pentru el orgoliul a pălit când a băut și atunci ți a spus ce simte cu adevărat. Dacă vezi ca nu exista nici cea mai mica șansă de împăcare, vorba aia, rupe pisica n doua și ducă se. E mai bine pentru amândoi.

| Delia2801 explică (pentru AdelaElena88):

Deci e adevărat ca atunci cand a baut a zis adevărul, desi normal ca el nega asta. Eu inca ma mai gândesc la el chiar si dupa atata timp si inca nu am putut trece peste, dar in fata lui stiu sa ma prefac foarte bine si sa par indiferenta. O sa tin cont de ceea ce ai zis. Mulțumesc❤

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cand i-ai dat papucii i-ai calcat orgoliul in picioare si desi cred ca inca te iubeste, este in acelasi timp si furios pe tine. Te-ar vrea inapoi, dar nu inainte de a te umili in fata lui... ceva de genul, tu sa-l rogi sa te primeasca inapoi, el sa refuze, tu sa-l rogi din nou, iar el sa zica: "bine, fie, te iert de data asta". Evident speculez, in conformitate cu conceptiile si orgoliul meu, pentru ca nu am de unde sa stiu ce-i in mintea lui. happy

| Violleta2022 a răspuns:

Te priveste ca sa vada de ce te uiti insistent dupa el.
Nu te mai saluta, pentru ca nu te mai respecta si nu-i mai pasa de tine.

| grab a răspuns:

Nu e educat.
un om trebuie sa salute si sa raspunda la salut cat trece pe langa o persoana cu care a avut treaba vreodata. tu mai saluta-l de vreo 2 ori si apoi treci si tu pe langa nepasatoare.

| Delia2801 explică (pentru grab):

Eu daca am văzut ca nu ma mai saluta, trec pe lângă el, dar nu il privesc, desi prietenele imi zic ca eu greșesc

| DaniiBrown a răspuns:

Buna Delia, Omu la betie spune adevarul, cred ca ai 16-17 ani, la varsta aceasta nu ar trebui sa-ti faci grij, ve-i cunoaste si alti baieti, vei primi refuzuri, vei da refuzuri findca asa este in viata omului, si cu bune dar si cu rele. In privinta fostului tau iubit e normal sa te priveasca si sa nu te bage in seama find oare afectat de ce s-a intamplat intre noi... Daca ar fi sa va impacati... e o vorba "ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust"

| Delia2801 explică (pentru DaniiBrown):

Daa, asa am auzit si eu, ca la betie se spune adevărul. Oricum, el a negat asta si eu nu stiu ce sa cred. Acum ne evitam destul de mult, iar eu stiu sa ma prefac foarte bine ca fiind indiferenta.

| AdelaElena88 a răspuns (pentru Delia2801):

Ai sa vezi ca după ce o sa te prefaci atâta vreme, chiar o sa îți devina indiferent, mai ales când o sa fii cu altcineva:*

| Delia2801 explică (pentru AdelaElena88):

Sper sa fie asa! Mulțumesc mult