| undeesticandamnevoiedetine a întrebat:

Buna!
fostul meu iubit e in clasa cu mine si de 3 zile tot cand vede ca stau la usa vine si imi trage usa si dupa aia incepe sa rada
in timpul orelor se uita la mine si dupa aia rade,
dar ceea ce ma face sa sufar e ca am o colega care sta in drept cu el la banca si el ii ia ceasul azi chiar a si muscat-o de mana stau cu o banca in fta mea
oare ce vrea sa insemne asta a da si cand ies la tabla se uita la mine cu o privire fixa
oare ma place din nou sau o place pe colega aia a mea
p.s e buna la mate si e cam grasuta
fundita:*

Răspuns Câştigător
| Anonimul674 a răspuns:

Raspunsul corect e al meu. Pentru ca sunt intr-o situatie similara cu a prietenului tau. El inca te mai iubeste, ba chiar mai mult ca inainte, dar se comporta asa pentru ca ii este rusine de tine si incearca sa scape de suferinta incercand sa uite de tine. Ceea ce trebuie sa faci este sa incerci sa fii calma, sa-l iei incet, sa nu-i sari in cale, incearca sa fii prietenoasa si draguta, incearca sa-i dai sansa de a te recuceri (e dificil, dar e singura solutie)(in ciuda prezentului, noi barbatii inca avem o personalitate primitiva ). DACA TI-A PLACUT RASPUNSUL PREMIAZA-L

| undeesticandamnevoiedetine explică (pentru Anonimul674):

Sunt prietenoasa si draguta dar el in pauze tot vine si imi trage usa...si cand vrea sa intre in clasa eu ma ridic pe varfuk oicioareleor ca sa incapalaughingsi el da si ma atinge sau cand face cineva din clasa cv amuzant si rad eu rade si el dar dupa aia vb cu colega aia de care am sp si eu cand vad asta ma schimb dar nu stiu dc ca nu chiar imi mai place de el decat un picbig grin

| Anonimul674 a răspuns (pentru undeesticandamnevoiedetine):

,,un pic", uneori sentimentele nu ni le recunoastem, incercam sa le diminuam sau ni se par marunte, dar de fapt sunt foarte bine dezvoltate, acolo adanc in inima noastra.Ce ai vrea sa faca el?

Pai as vrea sa recunoasca daca mai are sentimente fata de mine
sa nu ma mai tina asa in suspans
cred ca e gelos ca am niste colegi in clasa care se dau la mine si imi dau cu palma la sund si numa plasa in pace
intr-o pauza jucam carti si intra in clasa 2 baieti dea 10 cea si unu se aseaza langa mnsi tot se dadea la mine
si el statea in fata mea pe o masa si cand a vazut sa inrosit tot la fata
si cand jucam carti de fiecare data cand trebuia sa iau carti nu stiu cum se facea ca amandoi ne atingeam pe mana
dar nu stiu dclaughing

Daca ti-ar spune ca te iubeste foarte mult, mai mult ca inainte si ar vrea sa fiti iar impreuna, tu ce i-ai spune sau ce ai face?

Nu i-as sp da pentru ca poate fi doar o faza de a lui sa vada cum as reactiona l-as lasa sa mai fiarba un piclaughing

Bine, dar vezi sa nu se evapore de tot.

Pai de asta ma tem si eu...

9 răspunsuri:
| rapidistzu a răspuns:

laughing Sigur te vrea inapoi si vrea sa te faca geloasa, mai bine continua si tu jocu cu un coleg si pune-l cu botu pe labe puppy dog eyes laughing

| PlayBoys a răspuns:

El te place pe tine doar ca vrea sa crezi ca o place pe colega ta.