| undeesticandamnevoiedetine a întrebat:

Buna!
fostul meu iubit tot n ma lasa in pace...tot imi trage usa, imi zambeste, cand rad eu rade si el cand nu-mi convine mie cv sare si el cu gura ce vrea sa insemne asta?:-s
astept cat mai multe raspunsuri
fundita:

Răspuns Câştigător
| buburuza2007 a răspuns:

Inseamna ca inca nu te-a uitat si sentimentele pentru tine sunt intacte,poate vrea a doua sansa din partea ta,si prin faptul ca iti ia apararea,si face ce faci si tu incearca sa-ti comunice acest lucru, eu zic sa-i mai dai o sansa, sa stai de vorba cu el, bineinteles daca mai simti ceva pentru el, el sigur mai simte ceva pentru tine

5 răspunsuri:
| JustMe34 a răspuns:

Inseamna ca inca tine la tine si ar vrea sa redeveniti iubiti.winking

| FriendsWithBenefits a răspuns:

Inseamna probabil ce te vrea inapoi, sau doar vrea sa vada daca mai tii la el. Simplu si usor. Funda?batting eyelashes

| DarkAngel0o0 a răspuns:

Inseamna ca te vrea inapoi. laughing

| Romiiii a răspuns:

Poate insemna ca te place si ar vrea sa fiti din nou impreuna, poate e timid si ii e frica sa faca primul pas. Daca si tu il place si simti ca si el te place fa tu primul pas(daca nu esti timida), daca esti timida vorbiti pe mess, facebook.Bafta! Si daca face toate ales de mai sus simte cv pentru tine! Impaca-te cu el daca crezi ca merita si daca il placi.

Sper ca te-am ajutat. Funda?

| Romiiii a răspuns:

Poate insemna ca te place si ar vrea sa fiti din nou impreuna, poate e timid si ii e frica sa faca primul pas. Daca si tu il place si simti ca si el te place fa tu primul pas(daca nu esti timida), daca esti timida vorbiti pe mess, facebook.Bafta! Si daca face toate ales de mai sus simte ceva pentru tine! Impaca-te cu el daca crezi ca merita si daca il placi.

Sper ca te-am ajutat. Funda?