| andreeaaa1 a întrebat:

Buna!
Fostul meu prieten[Rares]miercuri mi-a dat o provocare ca joi la scoala sa il sarut daca vreau daca nu nu. Apoi i-am zis dar parca tu esti cu Bianca.Si el a pus[oh go on]Si i-am zis "Pai tu simti ceva pentru Bianca sau ea pentru tine.Si el a zis ca doar bianca simte ceva pentru el. Apoi l-am intrebat"Da pentru mine?"Si el a pus[whistling]Emoticonul acela care fluiera. I-am zis sa vorbeasca prin cuvinte si a zis ca nu se poate. Apoi joi la scoala nu s-a intamplat nimicdoar ca eu stateam cu spatele langa o usa si el a venit de la spate si ma piscat intr-un fel adica nu a fost o piscatura.In fine.Vineri stateam cu 2 colege parca pe afara si am intrat in holul care duce in scoala si el a iesit afara apoi a urcat pe scari sa intre in scoala si eu m-am uitat la el si mi-a facut din ochi.Si apoi in paiza urmatoare eu eram singura in holul acela si ma uitam pe usa afara si pe el il fugarea o fata si a venit in viteza m-a luat in brate a inchis usa cu picioru si ma pupat. Aaa si trebuie sa specific ca Bianca nu a venit saptamana trecuta la scoala si luni adica maine s-ar putea sa vina.
Credeti ca a inceput sa ii placa din nou de mine? Eu inca il mai plac, dar daca va veni Bianca la scoala credeti ca va sta doar la etaj asa cum facea cand o placea pe ea, sau va iesi afara? Oare a fost o satisfactie de a lui?

2 răspunsuri:
| Nicky29 a răspuns:

Si masina are o roata de rezerva el de ce sa nu aibe ceva de rezerva. tu sti mai bine daca te place sau nu dar dac aa fost cu tine s-a dus la alta iar apoi s-a intors la tine este o alta poveste poate ca nu a fost in stare de Bianca si s-a intors la tine unde ii e mai usor

| MaLinKa a răspuns:

Vai ce romantic... cucereste-l din nou. fa-l sa uite de Bianka. Si pur si simplu fii fericita! succes