| Miruna145 a întrebat:

Fostul meu și-a bătut joc de sentimentele mele, eu l-am iubit enorm de mult dar el pe mine nu. Am fost 2 ani împreună, totul mergea bine, credeam ca ma iubește dar el ma insela tot timpul, eu când stăteam seara și așteptam un mesaj el se distra cu altele. E un mare bou l-a durut de mine fix in p****și acum nici nu vorbește cu mine și nu recunoaște ca a fost cu mine, va rog spuneți - mi cum sa îl fac sa regrete ce a făcut, nu e drept, asa vreau sa regrete ca m-a pierdut! crying

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e viata. Sant oameni care traiesc in chinuri zilnice si fac fata vietii. Depinde de tine daca treci peste asta sau nu

| darrio2007 a răspuns:

Tu ai facut ceva ca el sa nu te insele?

| Miruna145 explică (pentru darrio2007):

Am făcut tot ce a vrut el

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca ai cum sa-l faci sa regrete, ceva ce nu-i pasa si nu-l doare.
Esti doar o "fosta" pe care a folosit-o si s-a debarasat de ea, asa cum fac milioane de oameni pe lumea asta.

| sofisis a răspuns:

Nu va regreta asta. Nu te bloca pe ideea asta imbecila ca iti faci singura rau. Cea mai buna razbunare este sa iti vezi de viata si sa fii fericita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu te-a iubit, nu are cum sa regrete ca te-a pierdut.winking

| Paul754880338 a răspuns:

Ziua ce trecut, relatia trecuta experientele pe care le-ai avut ar fi foarte folositoare doar daca te-ar face sa nu mai repeti pasii, sau greselile cea te-au adus in punctul asta. Daca iti folosesti energia si experienta doar ca sa creezi (probabil) un alt regret in mintea lui( sau a ta, de fapt), atunci da-mi voie sa iti spun nu ai folosit nimic din cele intamplate si foarte probabil vei repeta greselile pana vei invata. Trecutul ar trebui sa ne faca viitorul mai usor, prin prisma experientei dobandite, nicidecum mai greu din pricina frustrarilor adunate.

| OrdanKarris a răspuns:

Ghinion. De regretat nu va regreta nimic. Nu prea ai ce sa-i faci. Accepta pierderea si mergi mai departe.

| ngllllll a răspuns:

Viata o sa ii plateasca. Eu l-as compatimi pe el cand ma gandesc ce o sa il astepte. Mai rau e sa fii si casarita asa. Mergi mai departe.

| mihai424 a răspuns:

Poti invata sa scrii corect gramatical si atunci chiar va regreta ce a piedutwinking

| Miruna145 explică (pentru mihai424):

Unde am greșit arată-mi sa ma corectez? happy