| oana1 a întrebat:

fostul prieten a lu colega mea de scoala ii place de mine si vrea sa fie cu mine dar nu neam vazut niciodata am vorbit doar la tel ce sa fac sa fiu cu el sau ce sa faca va rog imi dati un sfat?

Răspuns Câştigător
| VodkaCoca a răspuns:

Daca e o simpla colega nu vad nimic rau sa incerci sa vezi, dar daca e mai mult decat o colega adica o prietena intreab-o daca mai simte ceva pentru el daca mai e ceva intre ei cat au stat impreuna, si din respect chiar daca e colega ai putea sa o intrebi daca mai simte ceva pentru el, colega in sensul ca aveti ceva confidenta ca va vorbiti, dar daca e o colega necunoscuta incearca,winking.

6 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Spune-i ca ar trebui sa va cunoasteti mai bine abia apoi va veti gandi daca sa fiti impreuna sau nu. Bafta!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Să te întâlneşti cu el...doar nu vrei o relaţie la telefon. Vă întâlniţi, discutaţi şi gatahappy

| ali_8949 a răspuns:

Intalniti-va ca sa vedeti daca va potrivitihappy

| RoxanaCher a răspuns:

Sa vedem...Trebuie mai intai sa-l cunosti bine! Stabileste cu el sa va vedeti undeva odata, de doua ori, de trei...pana il cunosti mai bine! Cand il cunosti destul de bine gandeste-te daca ar fi bine sa fi cu el, daca ti-ar placea, daca e genul tau etc.Intreab-o si pe colega ta cateva lucruri despre el din moment ce are,, experienta".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doresti sa fii cu el, dar esti sigura ca prietena ta nu m-ai simte nimic pentru el? Daca da, arpopie-te de el, da-i de inteles ca-l placi, ca esti genul lui de fata. Te va remarca usor si nu va ezita in a-ti cere prietenia.

| whiteman a răspuns:

Sunt de acord cu eluvetie. dar intrebarea mea ii asta: cum poate sa ii placa de tine daca nu te-o vazut niciodata?