| IubesteEa a întrebat:

fostul(prieten)pe 8 ianuarie s-a dat la mine adica se apropia de mine desi eu eram pe leagan(ma rog)si in urmatoarele zile nu mai imi facea asa doar imi zicea jigniri in gluma ma tachina si s-a dat la o fata adica statea pe picioarele ei si vorbea numai cu aia si pe mine nu ma baga deloc inseama iar pe 13 ianuarie vineri am zis o gluma si a ras si cand vorbeam cu prietena mea despre ce faceam eu la ore se uita si el! de ce a facut toate alea 2. de ce s-a apropiat atunci de mine? 3. vrea sa ma faca geloasa cu aia? 4.de se uita cand vorbeam despre prietena mea ce faceam eu la ore? 5.de ce a ras la gluma mea? urmatoarele zile eu am jucat fotbal cu el si cu ceilalti si am stat in poarta si face el daca esti in poarta o sa dau numai acolo.6. de ce? si l-am luat pe unu si face te bate si o fata si dupa pe elrolling on the floor si a zambi 7t de ce? va rog cine a raspuns la toate intrebarile si pe rand 1, 2 etc dau funda! si ce sa fac? de ce ma ignora si cu altele vorbestE? va rog raspundeti la toate intrebarile!

2 răspunsuri:
| 3ly a răspuns:

Buna.
pai-1 cred ca a facut acele lucruri sa-ti arate ca putea sa le faca in continuare daca mai erati impreuna thinking
-2. probabil s-a apropiat de tine pentru a-ti atrage atentia
-3. poate vrea sa stie daca il mai placi nu neaparat sa te faca geloasa
-4. probabil din curiozitatelaughing
-5. a ras pentru ca era amuzantahappywinking
-6. o gluma seaca cred
-7. probabil pentru ca asa e firea lui si vrea atentie, si cum vor toti baietii multe fete care sa-i acorde tot. happy sper ca te-am ajutat tongue

| dezeubby a răspuns:

Nu raspund la toate pe rand 1, 2... raspund asa in general.

Noi baietii suntem obisnuiti (din pct meu de vedere) ca dupa ce ne despartim de prietena vrem ca ea sa ne placa in continuare iar daca tu nu l-ai mai bagat in seama el vrea sa afle daca il mai placi sau nu. Poate si-a dat seama ca a pierdut super fata si acum vrea sa te cucereasca iar smug... din ce observ eu, tu inca il mai placi. De multe ori baietii mai obisnuiesc sa se bage in seama cu japca deoarece ori sunt plictisiti ori ii place sa aiba multe fete in jurul lui...