| AlinaElena4226gvcvdh a întrebat:

Buna fratilor! Azi am vrut sa fac sex anal alaturi de iubitul meu dar penisul lui nu statea decalotat in mine si nu am putut face crying( ce solutii aveti?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai prostii ai in capul ala, sexul anal este un lucru pe care nu ar trebui sa il faci, dar daca attita te duce capul fa ce vrei. O sa vezi tu ce pătesti si atunci o sa fie prea tarziu.

| Violleta2022 a răspuns:

Sa mearga la medic baiatul, fiindca are FIMOZA si sa-si rezolve problema medicala, ca sa i se decaloteze penisul.

| mihai69 a răspuns:

Ai cameră în interior de știi că nu stătea decalotat?!?
Eniuei, nici măcar nu contează asta, dacă el e tare și sfincterul tău relaxat, plus lubrifiant cât cuprinde, n-ar trebui să fie imposibil.

| dullcat a răspuns:

Intrebarea se repeta. Daca ai crezut ca nu s-a postat de prima data, de citit:

08. Am postat o întrebare, dar nu a apărut pe site. Ce se întâmplă?
Dacă întrebarea pe care tocmai ai trimis-o nu a apărut încă, nu-ţi face griji, aceasta va figura pe site în cateva momente, adică atunci când pagina va fi reactualizată. Întrebările postate de utilizatorii noi vor fi iniţial vizibile numai autorilor lor şi utilizatorilor logaţi. Acestea vor putea fi accesate de toata lumea dupa ce vor fi vizualizate de minimum 20 de utilizatori logaţi, fără a fi raportate. Dacă întrebarea cumulează minimum două raportări, ea va fi respinsă de pe site şi va ajunge în atenţia administratorului site-ului. - https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

| Emilian65 a răspuns:

Renunță la acest tip de sex sau la tipul care vrea sex anal.

| StoicAnalysis a răspuns:

Deja ne-ai pierdut la "Buna fratilor!"

| Madaxo97 a răspuns:

Decalotat sau erect ai vrut sa spui? Poate nu il avea suficient de tare si nu erai nici lubrifiata acolo și de asta nu a putut intra, folosește mai mult lubrifiant data viitoare si trebuie sa fie penisul erect ca altfel nu intra mai ales ca acea gaură e mai strâmtă decât vaginul

| Siderat99 a răspuns:

Eu sunt sceptic ca intrebarea e pusa de o fata dar sa zicem. Sexul anal nu e pentru oricine. In cele mai multe cazuri daca nu e sex protejat baietii iau un stafilococ intra la prostata si face prostatita. Si dupa mergi pe la urolog, complicatii etc. Deci daca faci sex anal trebuie clisma facuta cu simt de raspundere si dezinfectare impecabila. dup care mult lubrifiant si prezervativ. Ca sfincterul sa fie relaxat e bun un vibrator din ala mic cu ala lucrezi vreo juma de ora pana se relaxeaza fundul sa poti intra usor. Dupa ce se relaxaza bine si vezi ca poti baga usor 2 degete, ai cisma facuta, ai bagat si ceva dezinfectant pe acolo, dupa aiacu prezervativ si lubrifiant faci sex anal. Prezervativee vezi ca sunt de la durex thin, alea is cele mai ok ca feeling.