La fel ca VisusS97, cred ca lucrurile stau mult mai clar acum.Despre tot ce ai spus de conversatia ei, eu zic ca e un prieten "la misto".Cum sa renunti?! Ea ti-a spus ca te place(dar mai pe ocolite)! Acum, dupa ce mai vorbesti cu ea(peste 1-2 zile) ar trebui sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine.Multa BAFTA!
Mda se pare ca lucrurile stau mai clar acum Sanse mari ca ea sa fi vorbit cu prietenul ei la telefon (probabil ma insel) dar nu stii noapthea nu o mai auzi vorbind la telefon sau altele? Ea nu prea vrea sa tio zica in fata dar te cam place si cred ca are un iubit si fiindca e la distanta fata de el ar vrea sa fie cu tine intr-un fel dar in alt fel nu ar vrea sa-l insele (asta e o varianta) Ma gandeam ca esti la schi undeva pe lng Cavnic fiindca duminica s-ar putea sa merg acolo sa vad ce face sora mea fiindca e plecata la schi cu niste prietene (deci eu nu pot lipsi ) Apropo ea stie cum te cheama macar? Oricum cand mai vorbesti cu ea arata-i cumva melodia si incearca sa glumesti pe tema ei dar sa nu o jignesti cumva ca ti-ai ras direct acele jumatati de sanse cu ea si in rest Bafta!
PS: Spune-i ca tuh nu vrei sa te culci cu ea asa cum a zis... vrei doar sa vorbiti...intr-un fel
Continua ) asa is toate fetele...; e place sa umbli dupa fundul lor... poate chiar asta vrea sa vada, daca renuti usor la ea :p
Se pare ca ai sanse sa te combini cu ea, deci trebuie sa mergi la ea si sa continuati sa vorbiti si spune-i ca nu doresti sa te culci cu ea, dupa cum ti-a spus ea, ai vrea doar sa aveti o relatie impreuna daca se poate si daca vrea bafta
deci...foarte tare)tipa se lasa greu, dar e vizibil ca te foarte place.e doar aroganta, o rezolvi tu pana la urma.cat mai ai de stat acolo, sper ca ne povestesti si noua cum decurg lucrurile)