| diana93 a întrebat:

(funda)deci sigur o sa vi sa para prosteasca intrebarea dar eu chiar sunt nelinistita.sa va zic m-am dus cu prietenul meu si inca un cuplu in vacanta...si eu nu am facut-o pana acum cu prietenul meu stand cu el de vreo 2 ani jumatate a spus ca ma asteapta (am aproape 18 ani)si seara mi-a bagat mana in chiloti (stiam. doar ca el credea ca dorm)si faza e ca a bagat-o si la el si nu stiu ma gandeam ca totusi si-a dat drumu si daca mai avea ceva pe maini si a bagat mana in chilotii la mine precisez ca nu a bagat degetul (fiind virgina) este vreun risc de sarcina? si ce parere aveti de situatia asta? multumesc pentru raspunsuri ofer funda

Răspuns Câştigător
| Yannku a răspuns:

Stai linistita pentru ca seminta de la baiat trebuie sa fie ejaculata in interior si sarcina se prinde doar cand si u te termini, multa lume se chinue sa faca copii dar o reusesc deseori greu pentru ca biatu si fata trebuie sa se term in acelasi moment! nu e nici-un risc!

5 răspunsuri:
| ioanadanny a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata.chestia e ca sunt putine sanse sa ejaculeze.chestia umeda ar putea fii terminarea ta asa intre ghilimele.

| oXedAn a răspuns:

Cel mai prostesc mod de a ramane insarcinata dar este posibil cred ca mai bine te duci sa faci un control pentru a preveni orce neplacere pe viitor! Succes! happy tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca pr tau e pervers si ca numai la sex se gandeste acum kk abia asteapta sa ai tu 18
si nu cred ca e niciun risc in privinta la ce a facut el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar tu ai spus, fiind virgina nu ti se poate intampla nimic.Nu are cum! STAI CALMA:-J

| bibisor25 a răspuns:

Nu cred ca ai ramas dar cred ca el nu prea mai poate rezista...astepta...prea mult.