Cum il cheama pe el? spune-mi te rog
Mai bine lasa l in pace daca are prietena
Pai.Nu stiu ce vrea de fapt
Exista 2 optiuni:
Daca ai intre 10-18 ani:.Se poate sa te placa, dar daca te place cu adevarat si nu vrea de fapt .ei...sex.o sa te complimenteze mai atent.Nu cu chestii de genu "Ce sexoasa te-ai facut".Ci "Ce frumoasa te-ai facut",o fata mereu apreciaza daca i se spune ca e frumoasa,nu sexy. Poarta o conversatie deschisa cu el, dar nu ii spune ca il placi inainte sa te asiguri ca te place si el, astfel o sa-si bata joc de tine si nu cred ca vrei asta
Apoiaca ai peste 18 ani poate sa te complimenteze asa,esti majora si la varsta asta isi poate permite,dar nu in exces.Dar nu exclude posibilitate sa vrea sex de la tine,baietii din ziua de azi numai la asta se gandesc
In ambele cazuri daca are prietena si te place, o va parasi, dar exista si posibilitatea sa va placa pe am2 sau sa ii fie jena sa o paraseasca.
Numai bine. Sper ca te-am ajutat
Fundisa?
Cam greu, deoarece are prietena, nu vreau sa par aiurea, dar sincer, acum depinde si de durata relatiei cu prietena, dar nu cred ca va renunta asa usor. mai gandeste-te, sa nu suferi tu mai tarziu, chiar daca acum ti se pare ca nu, cu totii trecem prin asta 0 daat de 2 ori in viata, se intampla sa mai punem ochii pe unele persoane care nu sunt pentru noi, asta nu e un capat de lume. dar oricate sfaturi vei primi, tot tu esti cea care alegi ce vei face.