Buna!
In primul rand,aturajul strica tot,iar tu ca iubita a lui trebuie sa te lupti si sa l desparti de ei.
Daca te injura si iti vb urat,e din cauza ca vrea sa le demonstreze lor,ca el este un zmeu,ca el detine controlul si ca te poate manevra cum vrei tu.
Ai gresit enorm de mult,numai cand te ia gandit ca nu te va mai injura,desi o facuse data,nu te gandesti ca pentru orice,greu este inceputul?
Dupa,,totul merge struna,, iar daca nu vei stii ce pozitie sa adopti in fata lui,lucrurile vor merge la fel,ba din contra,se poat complica,asadar,acum pentru ca te a injurat si ti a vorbi urat,,nu i mai raspunde o zi la tel,fa l sa se gandeasca ce se intampla cu tine,dar nu abandona,lasa l o zi,sa si suceasca mintiile.
Incearca sa fii mai indiferenta cu el,mai neinteresata,si ai sa vezi cum se schimba tipul,iar daca te iubeste,va lasa totul pentru tine si va invata sa te respecte,in primul rand.
Nu ceda usor,pentru ca nu l vei aduce pe calea cea buna,iar daca nu se conformeaza,poate sa fie liber, tu esti puternica[asta trbie sa ti spui mereu] si nu te lasi calcata in picioare!
Numai bine, iubita!
Buna! mi se pare nesimtit ca face Asa ceva, dar asta e nu poti controla ce spui la bautura.Parerea mea este sa ai o discutie serioasa despre ce Mai este sau nu intre voi, fara tipete si injuraturi.nu mi se pare normal sa iti vorbeasca Asa Mai ales daca sunteti impreuna iar problema asta nu poate fi rezolvata decat prin vorbit serios, nu la misto.succes!
O pauză bine meritată, poate așa își dă seama ce comportament prost are faţă de tine, iar dacă nu, altu-l...
Iti spun eu ce sa faci.
il lasi in pace pana se trezeste din betie dupa care vorbesti cu el despre problema si incercati sa o rezolvati
toti gresim, mai dai o sansa, cateodata nu ne dam seama ca ranim pe cineva cu chestii care noua ni se par inocente dar altora ceva foarte rau.
comunicarea va rezolva problema
bafta!
Sall.Daca te mai suna eu zic sa ii inchizi si sa il suni tu. Purtati o discutie sincera(daca ai cu cine, daca nu este beat) despre cum s-ar simti si el daca l-ai injura si daca l-ai neglija. Daca nu esti in stare sa-i vorbesti, lasa-i un mesaj pe tema asta.Sunt sigura ca se va rezolva, chiar si maine dimineata daca e cu capul mai limpede. Good luck!(P.S.: Daca te suna in continuu, inseamna ca tine la tine cu adevarat!)
Buna , iti zic un sfat :
cand iubitul taw te ia la misto te desparti de el direct
sa te mai si injureee sau sa te bata ce dracu il bati si tu deja ma ia dracii de la discutia asta sa mor eu
DESPARTE-TE de el
skz daca iti spulber visele si aspiratiile dar asta e realitatea
gaseste pe candva care sa te iubeasca cu adevarat
:X