Nu-i mai trimite nici un sms, nu are rost. Nu s-a gandit nici o secunda sa fie cu tine, a vrut doar sa te duca repede in pat ca sa te treaca pe lista cuceririlor. Nimic mai mult, nici cu toate rugamintile din lume nu l-i putea face sa tina la tine sau sa ii pese de tine. te-a folosit doar si s-a terminat. Dar e mai bine pentru tine ca ai scapat de el, fiindca este un nemernic si nu merita sa-ti pierzi viata cu el. Nu merita nici macar un cuvant, cu atat mai putin un SMS. Mai ales ca tu acum ai o problema serioasa in fata pe care trebuie sa o rezolvi in cel mai scurt timp: discutia cu parinti tai si primul consult ginecologic din viata ta de femeie. Dupa cum stii, acesta este obligatoriu in prima luna de la inceperea vietii sexuale. Dar fiindca esti prea mica, nu poti merge singura la ginecolog, ci doar cu un parinte. Si nici nu poti merg la orice ginecolog, dat fiind ca in viitor ai risc mare de cancer de col uterin si asta necesita supraveghere atenta si analize amanuntite si frecvente. De aceea, e important sa discuti in cel mai scurt timp cu parintii si sa gasiti impreuna un ginecolog bun, care sa te ia in grija. Succes si nu uita: ai viata inainte, nu te impiedica de un barbat jalnic.
Te-a păcălit doar ca să te babardească şi apoi te-a lăsat baltă. Eu zic să o laşi moartă, oricum nu-i pasă ce simţi.
Buna, Maria! Nu te mai tine dupa el. e foarte clar el vrea fete virgine ca sa isi bata joc de ele. Asa cum ti-a facut-o si tie. Te sfatuiesc sa il uiti, sa stai departe de el, sa nu-i trimiti nici un sms si sa nu te mai bagi in asemenea grupuri de prieteni. Acum el o sa mearga la toti prietenii si o sa inceapa sa vorbeasca despre tine ca ti-o tras-o si asa mai depp. O sa fie putin greu pentru tine ca o sa rada si o sa faca gesturi neplacute. acum asta e : dragostea te face orb si nu mai judeci. Funda?
Stie cum te simti? Te intelege? Eu nu prea cred. Nu va putea intelege niciodata o fata. Faza cu "nu ma pot indragosti de tine'' a fost un pretext, si pe langa asta, unul prost.
El nu a vrut nimic de la tine.Nimic mai mult decat o noapte.Atat.Nu te-a iubit niciodata, nu te va iubi, si pentru el nu ai fost decat alta aventrua.E trist ceea ce s-a intamplat si stii ca mai e si vb aia...prima data ar trebui sa fie special...
Anyway, tot ce trebuie tu acum sa faci, e sa il uiti.E un nemernic, cum poti inca sa mai speri ca te va iubi? NEVER.
Deci intelege, scoateti-l din minte, si continua-ti viata asa cum e.Iar data viitoare nu te mai lasa prostita de toti fraierii si curvarii.
Punct.
Daca ii dai mesaj mai rau faci... poate daca trece un timp o sa isi dea singur seama ce a pierdut si o sa se intoarca singur la tine.Deja ai facut un lucru rau facand dragoste cu el, nu mai fa inca unul cautandu-l...stii ca atunci cand nu ai ceva, atunci il vrei cel mai mult si il pretuiesti
eu sper sa fie bine pentru tine si daca i-ai intrat macar putin la suflet sa se intoarca la tine.in rest, ai grija de tine si nu ceda sa il cauti
Imi pare rau pentru tine dar a fost alegerea ta ce te sfatuesc eu acum e sa nu te mai ti dupa asa tipi care fug numai dupa "dragoste" si sa iti gasesti un baiat care vrea sa te iubeasca adevarat nu doar pentru ce faceti voi in pat...
Mutubal întreabă: