Mai copii, voi chiar aveti probleme.Chiar nu vi se par cam deplasate intrabarile pe care le postati? Si voi care raspundeti, va place sa va prostituati intelectual pentru o funda?
Ms pentru raspunsuri tuturor!
ipolit ___hmmm nu vad nimic in aceasta intrebare__fiecare posteaza intrebari pe care ii intereseaza!
alex nu mi se pare deloc deplasata intrebarea_nu cred ca esti in masura sa judeci_in fine eu am postat intrebarea si am primit raspunsuri pentru care le multumesc!
Da fata, ai primit raspunsuri, asta era si ideea.Ca oricat de stupida e o intrebare sau persoana care o pune,tot se gasesc care sa raspunda, pentru fundaaaaa.
Si normal ca nu vezi nimic aiurea in aceasta intrebare, e clar ca esti redusa mental si iti place asa.
Alex_tpu "Toti pentru unu"! __asta inseamna ca trebuie sa ne ajutam dar sa nu venim cu vb aiurea! __Pe mine intr-adevar acest lucru ma intereseaza din acest motiv si am postat intrebarea! ___nu inteleg ce lagatura ai tu cu absorbantele?)))))))Daca nu-ti place regulile cu funda atunci nu mai vizita acesta site, daca persoana intr-adevar mi-a raspuns la intrebare si chiar a gasit un minut pentru problema mea nu vad nimic iesit din comun in acest lucru! Ti-as ruga sa nu fii rautacios, eu nu am scris nimic rau in adresa ta cu toate ca, cum sustii tu sunt redusa mintal. Daca esti tu mai inteligent ca mine atunci da dovada de acest lucru si nu mai raspunde la intrebarile care nu-ti plac sau ma rog sunt deplasate!
O zi buna!
by3nkwtssa întreabă:
foricmarinaiuliana întreabă: