Da`ti seama ca el a vrut altceva de la tine daca ti-a cerut sa face`ti dragoste. Lol!
Poate l`ai iubit...te cred. Cel mai bine e sa nu te mai tii dupa el, daca nu vrei sa ii dai acel ceva:p
Si daca l`ai da orc. peste 1 saptamana va`ti despartii daca a renuntat la tine pentru ca nu i`ai facut placerea...
Statea cu tine acum daca te iubea.
El va fi cu tine doar sa-i faci palcerea apoi...se v-a plictisii.si na intelegi tu .
Nu vrea sa se mai complice cu tine, asta a zis...gen mai dur : las`o balta"
Nu iti calca demnitatea, doar esti fata.
Poate am zis`o prea dur.dar asta este adevarul .
ai grija :*, funda!?
Fata mea, e clar ca el vrea doar sex de la tine si nimic altceva.
Maturizeaza-te!
Io cred ca numai tine la tine si NICI NU A TINUT el a stat cu tine doar pentru a se culca cu tine si daca a zis ca vrea sa rameneti prieteni e clar ca nuami vrea nimic + ca isi bate joc de tine.CEL mai bine e sa-l uiti sa nul mai cauti doar daca nu vrei sa SE CULCE CU TINE SI APOI SA TE LASE pentru ca atunci o sa te doare si mai tare. DIStreazate bucurate de viata de vacanta si cauta un b care sa nu vrea de la tine doar astaNOROC
Lasa-l sa se duce la alta sa ii dea ce vrea el. tu fii fata destepta intoncinuare si vezi-ti de treaba ta. baieti sunt cu caruta care stiu sa respecte o fata si care cu adevarat s-o iubeasca. foarte bine ai facut imi place... nu te injosi mai ales ca el ti-a dat "papuci"
o vara frumoasa!
Buna!
baiatul a fost foarte clar ca vrea sa ramaneti prieteni, sfatul meu e sa nu insisti ca te vei injosi singura degeaba.
iar daca el a vrut sa o faceti si tu nu, v-ati despartit din cauza asta, atunci de ce tot tu vrei sa va impacati?
nu e bine sa stii, baietii i-au de proaste fetele in genul asta.
dovedeste-i ca nu esti!
baieti sunt fff multi.
nu trebuie sa te rezumi doar la unul singur.
bafta! :*
Buna. Eu zic sa nu te mai ti dupa el. Eu cred ca a fost cu tine numai ca sa te aiba la pat. Nu cred ca te-a placut vreodata, ci doar a vrut o aventura cu tine. Inteleg cum te simti si sfatul meu e sa stai potolita si sa astepti. Nu e singurul baiat din lume. E un nesabuit, care nu merita nici macar atentia ta. Fii puternica! Nu te lasa prada lui ca poti avea multe de suferit. Eu iti doresc multa bafta si sper ca te-am ajutat!
Probabil ca nu vrea sa va impacati si considera ca e mai bine sa nu-ti raspunda decat sa-ti dea un raspuns negativ. Parerea mea este ca greseste.
Nu mai tanji dupa impacare! Daca s-a despartit de tine din asemenea motive inseamna ca numai asta isi dorea si, sincer, nu te merita. Daca va impacati, vei ajunge s-o faci doar de frica sa nu-l pierzi din nou(lucru care nu este OK).
Mai bine uiti de el.
Succes!
Daca a dorit doar sa se culce cu tine si s-a suparat ca nu erai pregatita, parerea mea nu il mai cauta deloc si vedeti de viata ta... si pe viitor fi mai atenta cu cine stai
Bine ai facut ca nu i-ai dat. Dac avea s-o faci si te parasea te durea si mai tare. Fii mindra si demonstreaza-i ca te pretuiesti si ca tii la tine. Iar el e un prost ca a stat cu tine numai din cauza ca sa se culce cu tine. Bucurate ca ai scapat de el! Bafta!