anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna grup! Imi place de o fata din grupul meu de prieteni si i-am marturisit lucrul asta de putin timp, insa ea mi-a spus ca momentan nu simte nimic pentru mine sau pentru altcineva, practic suntem in friendzone, exista vreo sansa sa o fac sa ma placa in viitor? Ea are incredere in mine si discutam deschis despre orice. Se poate ca doi prieteni buni sa ajunga sa fie impreuna? Voi ce parere aveti? Eu am 23 iar ea 22.

5 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Vin si eu sa sustin ceea ce ti-a spus siriusblack98.

| MarianWLF a răspuns:

Daca nu ai fost placut din prima greu spre imposibil, de obicei atractia sexuala se produce instant cand e cazul, din moment ce te cunoaste si ati vorbit atat de multe lucruri cu ce crezi ca o mai poti impresina?
Sfatul meu daca iti place prietenia cu ea pastreaz-o, daca iti doresti ceva mai mult cu ea indeparteaza-te pentru ca vei suferi langa ea, atractia e cea mai mare la inceput, nu dupa o luna, nu dupa un an, "momentan nu simt nimic" inseamna refuz, nu e nimic de gandit, e de simtit, si ea nu simte nimic pentru tine.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, din pacate nu exista sansa sa te placa in viitor, odata ce nu te place acum, fiindca "placutul" asta nu se schimba peste noapte, tinand clar de sentimente si de atractie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu zic ca exista sanse, insa chestia aceasta trebuie sa vina/rezulte natural si firesc din interactiunea voastra, nu este neaparat ceva ce poti face tu.Nu incerca sa pari ce nu esti, ci fii tu insati si in felul acesta vei gasi persoana potrivita.Bafta!

| siriusblack98 a răspuns:

O sa iti zic un adevar dureros pe care odata si odata trebuie sa il acceptam cu totii. Din friendzone nu prea ai sanse sa iesi decat daca incepi sa ignori total persoana respectiva, dar la modul in care daca nu incepe sa te caute si sa ragandeasca relatia dintre voi doi, sa rupi orice legatura. Totusi sansele sunt extrem de mici si asa. Cand o fata te baga in friendzone, cu cat incerci mai mult sa te apropii de ea, cu atat o sa te respinga mai des si o sa se departeze mai mult de tine. "Se poate ca doi prieteni buni sa ajunga sa fie impreuna? " s au intamplat si minuni de genul dar cazuri rare si zic sa nu iti faci sperante. De regula o femeie cand isi face un " fratior " alege o persoana pe care o considera de incredere si fata de care nu simte nici un fel de atractie sexuala. Odata ce intri in sfera aia, nu prea mai ai cale de scapare. Cand vrei ceva cu o femeie, tu trebuie sa iti faci cunoscut interesul din start. Daca o iei cu binisorul luni de zile si ani pana sa fii tu sigur ca este suficient de confortabila cu tine ca sa i zici " stii, eu am fost mereu dragut cu tine doar pentru ca vreau ca intr o buna zi sa facem sex " fii sigur ca nu o sa mearga, e deja prea tarziu.