| RobertRobert55 a întrebat:

Buna grup, prietenul meu pare distant de mine… azi nu m-a sarutat deloc..pare cumva indiferent, daca eu vreau, el ma pupa, daca eu nu spun el nu o face.
Nu mai e atent cu mine, ce sa mai zic ca nu m-a mai facut sa ma simt speciala de foarte mult timp. De exemplu cand vin de la sala sau de la facultate el nu ma intreaba ce am facut, cum a fost…etc. As in gand sa ma despart de el, dar imi este teama de singuratate, mai ales ca m-am obisnuit cu el.dar eu il simt, nu mai are nicio sclipire in ochii cand ma vede, parca totul este o rutina… ma doare ca am ajuns aici, as fi fost in stare de multe pentru el. Dar nu cred ca el ar fi facut prea multe pentru mine. M-a cerut de sotie acum doi ani. dupa un timp mi-a spus ca mai mult m-a cerut pentru ca eu am tot vrut…asta m-a ranit enorm…sad as vrea un sfat de la o persoana matura emotionala..sunt foarte indecisa.

Răspuns Câştigător
| troleibuz a răspuns:

Cum adica iti e teama de singuratate cand tu esti ca si singura in relatia asta? Esti intr-o relatie cu o piesa de mobilier. Despartirile sunt grele, darnu imposibile. Nu sta unde nu esti dorita. Iti faci singura rau

12 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Dacă te-a cerut de gura ta e clar ca îl maltratezi și vrei sa îl transformi în SCLAVUL SOTIEI

| RobertRobert55 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ai o problema…cine a zis ca e sclavul sotiei? maltratat?…fereasca sfantul…?

| Violleta2022 a răspuns:

Robert draga, intre voi homosexualii nu se prea practica pupatul intre baieti, mai ales ca puneti gura pe oraganele sexuale...

Interesant este ca nu stii nici tu ce esti, ba scrii pe forum ca fata, ba ca baiat, ba ca homosexual, de parca nici tu nu stii ce esti in realitate dar reiese ca esti de fapt doar un MINCINOS, care tocmai a fost prins.

Rusinos si jenant in acelasi timp, sa minti si sa fii atat de prost la mintit incat te faci de rusine cu propriile minciuni!

| SaOCorectamPeVioletaV4 a răspuns (pentru Violleta2022):

Si ce draga Violeto? Heterosexualii nu pun gura pe organele sexuale si se pupa pe urma? Sau dumneata nu ai auzit de conceptul sex oral? Sau de conceptul sex?

| dullcat a răspuns:

Buna.Dupa un timp se stabileste o rutina si nu mai e ca in filme deloc.Asa e normal. Daca te-a cerut doar fiindca asa ai vrut tu, dar el nu, nu e ok. Plus, i-ai comunicat toate astea si lui? De multe ori nu are niciuns sens sa interpretezi aiurea. Intreaba-l direct.

| VoidEternal a răspuns:

Welcome to the desert of reality.

Dragostea plina de lugu-lugu, indiferent ce ai văzut scris pe poza aia cu apus de soare de pe Instagram, nu durează. Nimeni nu are atâta energie de irosit. Dar după n ani de relație, legătură voastră ar trebui sa fie mai mai puternică încât să nu conteze o zi in care nu te-a sărutat. Daca ar fi o relație sănătoasă și dacă ai avea un anumit nivel de maturitate, ai înțelege că în definitiv suntem oameni, trecem prin chestii, avem zile bune și zile proaste.
Dragostea se dovedește altfel, nu prin întrebări zilnice despre ziua celuilalt. Simți nevoia să vorbești? Vorbește, nu aștepta ca un copil îmbufnat sa te tragă celălalt de limbă ca să te superi apoi daca asta nu se întâmplă. Simt multă nesiguranță atât în legătură cu persoana ta cât și cu relația voastră.

Apropo, când a fost ultima oară când l-ai făcut tu sa se simtă special? Pentru că o relație e o stradă cu doua sensuri. Zici că ai fi fost în stare de multe pentru el. Sună bine și dramatic, dar chiar e adevărat? Adică ai fi fost în stare de "multe" dar nu poți să treci peste conștientizarea că un om are și zile, perioade grele în care efectiv nu are energie decât pentru subzistență? Vorbe goale. Grow up.

| RobertRobert55 explică (pentru VoidEternal):

Daca vorbesc cu el, nici macar nu e atent la mine, se uita pe geam.Mi-a reprosat sa ii toc capul si sa tac. eu nu am vazut asa om…sa nu ai nimic ce discuta cu el..mai ales ca sta doar pe telefon! Adica eu sunt invizibila, sta cu orele in baie, degeaba ii zic, pare ca un copil care nu e copt la minte

| dullcat a răspuns (pentru RobertRobert55):

Daca nu exista comunicare, rupe relatia.Asa va fi si in viitor, inclusiv toata casnicia, nu se va schimba.Mai bine sa o sfarsiti acum, e mai usor.

| VoidEternal a răspuns (pentru RobertRobert55):

Dacă faptul că te ignora e un obicei, dacă nu aveți nimic de împărțit atunci... care mai e dilema?

| Miruna333 a răspuns:

@Violleta2022: Tu ca persoana heterosexuala, cu sotiorul tau, nu puneti gura pe organele sexuale? Sau la voi e rusine?

| Robert2526 a răspuns:

Ai incercat sa vorbesti cu el si sa ii spui toate astea? Comunicarea este cea mai importanta! Discuta cu el si vezi care este cauza pentru care s-a schimbat si apoi poti lua o decizie asupra a ceea ce vrei sa faci.

Nu iti recomand sa te desparti de el fara sa discuti cu el despre problema voastra si sa vezi ceea ce isi doreste si el. Daca nu se mai poate, poti decide apoi sa va despartiti!

Ps: Nu o baga in seama pe Viorela, editeaza raspunsul ca te raporteaza si nu merita
Bafta!

| Andree2005 a răspuns:

Te înțeleg și da, e rutina, simți ca vrei sa vb mereu cu el. Nu te despărți, spune i ce simți și cum ai vrea sa te trateze, iar dacă va continua așa tratează L la fel, cu indiferenta și dacă el nu spune nimic înseamnă ca ori nu i place sa și arate sentimentele ori nu mai are (am 17 ani dar chiar înțeleg) Succes și capul sus?