Nu cred ca el a luat in serios relatia voastra.desi e impropriu spus relatie, dat fiind ca spui ca nici nu ati fost impreuna; iar daca intr-adevar existau sentimente iti propunea sa aveti ceva serios.nu a vrut sa se implice si acum probabil ca a gasit pe cineva cu care vrea sa aiba o relatie, iar tu erai in plus. draga mea, asa sunt baietii la varsta asta si mai ales ca si tu ai fost de acord sa aveti o relatie lipsita de obligatii si de aceea i-a fost usor sa puna punct.el nu s-a implicat emotional, ci numai tu.eu zic sa gasesti pe altcineva cu care ai putea sa ai ceva serios pentru ca iti faci rau singura si te amagesti gandindu-te la cineva care nu merita daca tine la tine o sa se intoarca si iti va propune sa fiti impreuna.bafta
Bună! Cum te-ai despărţit de el dacă nu eraţi împreună? Şi ce... te progamează când să fiţi şi când nu împreună? Faza cu prietenul e ca să scape de tine.Fii singură că şi-a bătut joc...
Buna
Clar, si-a batut joc.
El isi programeaza cand sa fiti impreuna de parca ar putea sa isi controlezi si sentimentele la fel de bine ca peroada de relatie.
Uita-l pe baiatul asta, nu ma plange atat, o mai intalnesti ca el, si o sa fie greu...
Ai si tu putin orgoliu!
Esti fata, ce draq...invarte baietii pe degete, nu sta tolanita sa plangi. Viata e frumoasa!
Smile
In seara aceaa. Am fost la spital. Pt, ca am plans toata ziua si nu am mai putut ma durea capu. si am cazut pe jos.
De ce te saruti cu el daca nu sunteti impreuna? ce crezi ca daca suntem in secolul XXI e interzis sa mai spui celebra replica" vrei sa fi prietena mea?" lasa`l in pace iti vei gasi un baiat care sa nu te considere prea mica(scuza asta e penibila tu nu esti deloc mica pentru el.)
beausingurlamasamea întreabă: