Incearca sa ii dai mesaj daca la telefon nu te asculta, si sa ii explici ca nu ai nici o relatie si cine l-a sunat pe el a vrut numai sa iti faca tie rau. Explicai, dai mai multe mesaje ca sa inteleaga intr-un sfarsit ca tu il vrei pe el. Fa'l cumva sa aiba mai multa incredere in tine. Sau incearca cumva sa dai fata in fata cu el si atunci se va simti obligat sa te asculte ce ai de spus. succes!
E un fraier daca pune botul la orice telefon.Eu daca il sunam si ii spuneam ca m-am urcat pe maicasa credea? Tare tipu...Tot ce zboara se mananca pentru el, ca la chinezi
Buna! daca te iubeste cu adevarat te va crede! poate sa te verifice sa-ti faca orice si mai ales daca cineva l-a sunat pe necunoscut atunci ii clar ca cineva a inventat! mergi la el acasa si vorbiti urgent! te pup
Complicat
Dai un mesaj si explica-i ca nu e adevarat, toate cele. Daca nu crede inseamna ca nu tine la tine. Trebuie sa te creada daca estti prietena lui, nu?!
Poti sa-i zici " Daca ma lasi sa-ti explic o sa vezi ca am dreptate ".
Si fostul` meu prieten asa incapatanat era. Pfu`. pana i-am zis ca daca tot sunt prietena lui trebuie sa aiba incredere in mine, nu in tot ce zic` "prietenii lui".
Nustiu Sper ca te-am ajutat >:d
Nu stiu mie chestia cu sunatul imi suna a pretext pentru a nu mai vorbi cu tine.hello,il suna cineva din senin si ii spune ca tu ai pe cineva de 2 ani, iar el crede imediat fara sa te intrebe macar, fara sa-ti ceara explicatii? pai ce fel de baiat e asta? sincer nu cred ca merita sa te mai tii dupa el. eventual ii poti trimite un mesaj de genul: intelege ca nu e adevarat ce ti s`a spus.eu doar pe tine te am si daca nu ma crezi inseamna ca nu ai incredere in mine, chiar asa de mincinoasa ma crezi? etc ma rog stii tu ce sa-i mai scrii. daca vezi ca nu raspunde e clar, isi bate joc.nu conteaza ca e mai mare cu 2 ani dar cat timp ati stat impreuna? oricum tu fa`i ce ti-am spus si daca nu merge lasa`l in pace cu vrajelile lui cu tot.
Uite,sfatul meu,te rog sa te calmezi pentru ca el iti vede disperarea. Daca asta e adevaratul motiv pentru care nu`ti mai raspunde,atunci eu iti zic sa ai rabdare si sa il lasi cateva zile sa se calmeze apoi ii zici ca vrei sa discutati si iti spui calm,fara sa pari disperata,adevarul tau.Dar de asemenea poate sa nu fie acesta motivul si baiatul vrea sa nu mai fie cu tine si nu stie cum sa-ti spuna si de asta au inventat prietenii lui acest lucru,e cam ciudat ca el sa asculte de orice idiot care il suna cu privat,nu cred ca este asa imatur,poate el vede ca tu nu vrei sa va despartiti este foarte vizibil si de aceea nu mai vb k tine,baietii urasc fetele care sunt moarte dupa ei si fug cat vad cu ochii cand o fta ii suna incontinuu si se poarta asa,deci nu`ti face griji daca are sentimente pentru tine si este asa credul, te va asculta pana la urma, doar sa-i treaca nervii.Fii mai calma ca nu ajungi nicaieri cu atitudinea asta, iti spun din experienta.
Nu il mai cauta u un timp si ai sa vezi ca el o sa sufere...Baietii vor sa para indiferenti si vor sa vada ca prietena il cauta disperata si intru-un final sa o accepte ca vede ca fata sufera prea tare...U trebuie sa fi indiferenta deoarece si el e la fel. Lasa`l pe el singurel un timp si ai sa vezi ca dupa aia incepe sa regrete. Tine minte: Indiferenta doare cel mai tare.
Spune-i sa verifice ca nu e posibil asa ceva. gasiti aman2 pe cel care a facut asta.
S-ar putea sa fie doar un ''motiv'' ca sa se desparta de tine.Caci nu inteleg cum poate sa aiba incredere intr-un necunoscut si sa te dea uitarii atat de repede.
Inseamna ca nu te iubeste, deci nu merita!
Lasa.l impace ca o sa se intoarca el singur. Lumea e f rea. Tu poarta.te normal. O sa isi dea seama singur, in momentul cand te va vedea atat de sigura pe tine. O sa vada si el ca lumea vrea sa faca numai rau... El nu s.a gandit ca este un baiat care are chef de caterinca, sau care te place!?
linarkfts întreabă: