| emilia_2202 a întrebat:

wave vreau sa-l fac pe fostul sa se reindragosteasca, cu care m-am sfadit si nici nu stiu daca are ochi sa ma vada, e cam suparat pe mine dar nu stie ca inca il mai iubesc ff mult.love struck As vrea sa-l fac sa se indragosteasca din nou si sa-mi propue sa ne intalnim,(numai nu-mi spuneti sa ma duc la el sa vb cu el si sa-i spun eu sa ne intalnim) as vrea ca el sa faca asta eu doar sa-l atrag cumva!

(P. S e cam rautacios big grin )
Am uitat sa va spun ca nu demult a fost si ziua lui si i-am scris un sms cu un simplu:,, La multi ani,, si a trecut deja 2 saptamini si a intrat online si nu mi-a raspuns. nici multumesc nu mi-a spus sad
Deci va rog frumos sfaturi funda si voturi...winking kiss

3 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi daca este rautacios inseamna sigur ca numai vrea sa aiba de a face cu tine! sau poate ca a realiazat ca tu nu il mai interesezi pur si simplu.nu stiu dar asta cu recuceritul este ca o ata, adica atunci cand o rupi si ii faci nod tot se va simti! intelegiÇ? sansele ca sa fie ca la inceput sunt minime, cred sunt mult mai probabile sa va mearga mai rau ca inainte si nu s-ar merita dupa mine. funda?

| ImHereForYou a răspuns:

Poi nu ti-a raspuns ca poate a primit m, ai multe sms-uri sh pe al tau nu l-a observat...nu poti sa-l atragi daca nu faci tu primul paswinking

| cat18 a răspuns:

Sunt in aceiasi dilema cu tu sad si eu vreau sa il recuceresc am incercat in multe moduri dar degeaba da tot nu ma las asa ca nici tu nu trebuie sa te dai batuta