Buna,
Deci pentru inceput daca nu ai numarul lui roaga-l sa ti-l dea.
Vorbeste cu el prin mesaje si apeluri voce insa prin mesaje poti sa il alinti intr-un anumit fel ca sa fie atras de tine si de vorbele tale dulci inainte de asta insa asigurate ca nu are prietena.
Nu inseamna ca daca zambeste si rade cu acele fete le place le zambeste deoarece are putin respect iar dupa cum ai zis ca se comporta fetele sa stii ca lui nu ii place deaorece baietilor le plac fetele linistite (bine unora le plac si cele mai zurlii dar sunt putini acei baieti) sa fie si putin mai nebunatica dar doar cand este nevoie nu tot timpu.
Asa sa revenim dupa ce imcepe sa vorbeasca si el cu tine frumos sa te alinte o sa fie usor deoarece daca o sa te iubeasca o sa faca el primul pas.
SUCCES!
Sper ca te-am ajutat!
pupici :*:*:*:*
Si eu sunt foarte timida, dar eu cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine si spune-i ca il placi, dar intr-un fel mai sincer si intr-un fel prin care sa nu il sperii.
Hmmm. mi se pare mie? asa eram si eu la 9 ani? ( acum fac 11 ) in fine. si mie imi place de 4 ani de un baiat care imi este si cel mai bun prieten si nu cred ca a fi cel mai bun prieten are efect. chiar daca avem multe in comun! Ca de exemplu el o place pe Adryanna ( fata care a raspuns a 2 a ), dar ea nu il place si. mdeah complicat nu? Adryanna mai e si cea mai buna prietena a mea acum si mai ciudat nup? Si ca sa nu te dezamagesc a zambii la o fata nu inseamna ca o place inseamna ca i se pare putin amuzant, si a rade la o fata inseamna ca fata aceea ori ii zice o gluma ori ii se pare lui ceva amuzant ( sau ciudat ) la ea si il face sa rada! A FACE CU OCHIU UNEI FETE = O PLACE, UBBESTE! SPUNEI SI TU CA IL PLACI! SUCCES! :*
Incearca sa te bagi putin in seama cu el da sa nu creada ca esti nebuna! gasitiva ceva in comun si fiti cei mai buni prieteni daca el in continuare iti face cu okiul zambestei in continuare. si daca vei fi cu el pastreaza putin distanta intre voi ca sa nu se provoace certuri . parerea mea dar sper sa te ajute ! mult noroc!