| justifyme a întrebat:

Buna ...help! dau funda! repede

iubesc un baiat

imi tot face cu ochiu' doar cand suntem singuri si doar mie imi face winking

cand un baiat ma enerveaza : el ma intreaba daca vreau sa ma ajute, e un scump cand face asta...

mai sunt 2 fete inebunite dupa el(ele i-au zis ca-l plac ) dar ele sar pe el, se pun in carca la el, si el rade si zambeste la ele... oare le iubeste? oare ma iubeste? oare am vreo sansa? m-a intrebat un baiat daca il plac pe el si am zis ca nu il plac, oare ce sa fac sa-i atrag atentia? cum sa ii spun prin fapte si mesaje scrise ca-l plac? nu vreau sa spun ca sunt mai timida

help! help!

Răspuns Câştigător
| Struuumf a răspuns:

Lasa-l pe el sa faca primul pas, nu te arata ca esti interesata de el, baietilor nu le plac fetele in limba dupa ei. ca atunci el nu mai trebuie sa depuna nici un efort ca sa cucereasca acea fata. lasa-te greu cucerita, o sa-i pari mult mai interesanta

2 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ai gură? Dacă nu ți-a mâncat-o cuțu,/ cățelu, mai ai gură! Spune-i cu gura, ce vrei de la viața lui.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Pai, vorbeste cu el despre un subiect comun doar cand te baga in seama, sau, mai bine, invita-l sa mearga cu tine la cinema la un film de groaza, sa te sperii si sa te linisteasca, sau invers, si o sa se lege o chimie intre voi 2! Succes mult mult si tine cont si de celelalte sfaturi!