Http://www.unica.ro/......-7978.html Uita-te aici iti da tot despre ce ar vrea barbatul si cum reactioneaza la complimete:-*Funda?
Pai spune-i tot ce simti cand te gandesti la el, spune-i ca e adorabil, ca mori dupa ochii lui, ca iti place cum se comporta cu tine, tot ce simti tu.
)mori dupa ochii lui )
Ei hai, iti plac ochii lui atunci.
)))
Bună!
Tu blondă cu ochii albaştri, el la fel.
Cum facem că şi eu sunt aşa?
Pe curând!
)Bun ar trebui las fetele sa răspundă? cred că „ Te iubesc" spus din inimă face totul mai poți folosi si diferite alinturi care nu trebuie să ți le spună cineva anume..alea tot din inimă vin
Daca el iti spune ca esti draguta alintal si tu cu aceleasi cuvint spune-i ca ii dragut i-ai numarul de telefon spune-i sa va intalniti ai des si cu siguranta o sa ajungeti la o relatie! pentru ca dupa cate ai zis in descrierea ta cred ca te place! asa ca nu pierzi ninicdaca te duci la el si incepi sa ii spui ca ii simpatic nu din prima ca il iubesti pentrnu ca el atunci va crede ca esti o usuratica ca ii spui ca il iubesti de prima data! succes :* sper ca te-am ajutat putin :*
Nu stiu ce cuvinte ai putea sa ii spui, asta pentru ca doar tu stii ce anume simti pentru el. In schimb ai putea sa ii arati ca tii mult la el prin fapte, adica fiindu-i aproape, incurajandu-l in ideile lui etc.