| SimyOsb a întrebat:

Help please!
Am 20 de ani și sunt o fire foarte comunicativa, îmi place sa-i fac pe alții sa rada si sa se simtă bine în preajma mea.
Doar ca spun glume ca să par deștept când noaptea se lasă în schimb, sunt doar un "bătrânel" înțelept happy
În fine, încercând sa-i fac pe alții sa rada, uneori ma mai comport și imatur, ca un copil, dar asa sunt eu, nu-mi place foarte tare seriozitatea.
Fata de care îmi place i-a spus unei prietene ca sunt imatur...
Mie îmi place mult de ea și ei la fel dar am văzut ca totuși păstrează distanța.
Sa fie din cauza ca sunt imatur?
Sa ma schimb?
Dar asa sunt eu!
Voi ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| Clytia a răspuns:

Nu trebuie să te schimbi pentru absolut nimeni. Asta e personalitatea ta, dacă se va îndrăgosti cineva de tine, o va face pentru cine ești tu, nu de cine și-ar dori să devii.

Răspuns Apreciat de Editori
| cristimihailov a răspuns:

Eu as incerca si cu alte fete.
Ideea este simpla: daca vrei sa faci oamenii sa rada, atunci fa-te actor.

Daca vrei sa fii tu cel care rade, atunci urmareste-ti interesele tale. Pune-te pe tine si nevoile tale intai.

Nu va fi instant, e nevoie de ceva timp, dar poate merita.

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă nu te acceptă așa cum ești asta e, cauți pe altcineva.

| SimyOsb explică (pentru Andreeush):

Mulțumesc. Ce ciudate sunt relațiile interumane...

| Crackman a răspuns:

Fii tu care vrei si daca vrea bine

| Anonimul54287654098 a răspuns:

Eu zic ca sunt destule femei pe lume, nu merita sa te schimbi pentru o femeie, doar in cazul in care ai absoluta incredere in ea si esti dispus sa ii satisfaci nevoile, eu unul nu ți-aș recomanda, dar inima ta decide, deci alege intelept

| Adry05 a răspuns:

De ce te-ai schimba pentru una când sunt destule tipe care chiar un tip ca tine caută?!

| Clarity a răspuns:

Tu trebuie sa te gandesti de ce ai comportamentul asta, ai nevoie de atenția celorlalți sau o faci pentru tine. Ii o mare diferența. La 20 de ani ii greu sa lași imaturitatea in spate, o ținem strâns și credem ca ii inocenta copilăriei care trebuie sa o păstram. O sa vina timpul când o sa trebuiască sa o lași in spate. Și nu fii atata de curios de ce crede ea, ce crezi tu despre tine ii important, și încearcă sa nu jignești pe nimeni cu glumele tale. Dacă intenția ta nu ii sa rănești sau sa faci mișto atunci poți sa glumești. Mai ai timp sa te maturizezi, și dacă fata te place o sa vina la tine și o sa îți zică dc esti imatur. Dacă are un Argument bun poate te schimbi, așa merge viata.