Nu trebuie să te schimbi pentru absolut nimeni. Asta e personalitatea ta, dacă se va îndrăgosti cineva de tine, o va face pentru cine ești tu, nu de cine și-ar dori să devii.
Eu as incerca si cu alte fete.
Ideea este simpla: daca vrei sa faci oamenii sa rada, atunci fa-te actor.
Daca vrei sa fii tu cel care rade, atunci urmareste-ti interesele tale. Pune-te pe tine si nevoile tale intai.
Nu va fi instant, e nevoie de ceva timp, dar poate merita.
Eu zic ca sunt destule femei pe lume, nu merita sa te schimbi pentru o femeie, doar in cazul in care ai absoluta incredere in ea si esti dispus sa ii satisfaci nevoile, eu unul nu ți-aș recomanda, dar inima ta decide, deci alege intelept
De ce te-ai schimba pentru una când sunt destule tipe care chiar un tip ca tine caută?!
Tu trebuie sa te gandesti de ce ai comportamentul asta, ai nevoie de atenția celorlalți sau o faci pentru tine. Ii o mare diferența. La 20 de ani ii greu sa lași imaturitatea in spate, o ținem strâns și credem ca ii inocenta copilăriei care trebuie sa o păstram. O sa vina timpul când o sa trebuiască sa o lași in spate. Și nu fii atata de curios de ce crede ea, ce crezi tu despre tine ii important, și încearcă sa nu jignești pe nimeni cu glumele tale. Dacă intenția ta nu ii sa rănești sau sa faci mișto atunci poți sa glumești. Mai ai timp sa te maturizezi, și dacă fata te place o sa vina la tine și o sa îți zică dc esti imatur. Dacă are un Argument bun poate te schimbi, așa merge viata.
George0197 întreabă: