Sincer nici nu stiu cu ce sa incep. Pai sa vedem, tu vrei sa simta dragostea asa cum o simti tu, nu le am cu iubirea, nu am iubit, dar stiu ca noi baietii nu suntem ca voi, pentru noi si a spune te iubesc este destul de mult. " Cum gandeste unul de 21? " cum vrea el, nimeni nu gandeste la fel fiecare are o particica din el care il face diferit asa ca nu am cum sa iti zic ce ar putea gandi iubitul tau. Si desigur nu am cum sa imi dau seama de problema voastra doar din punctul tau de vedere. Ce as putea sa iti zic, poate problema este la tine poate tu vrei prea mult sau nu simti ca el este baiatul potrivit pentru tine. Incearca sa nu te mai consumi atat si sa fi mai relaxata. In timp ce iti citeam postul aveam impresia ca vorbesc cu o fata foarte tensionata de parca relatia ei ar fi ca o sabie cu taisul la inima. Incearca sa nu mai fortezi lucrurile. Poate ca este si diferenta de varsta, poate cu timpul o sa fie altfel. As putea spune (este o problema des intalnita) el sau amandoi, va ganditi ca nu va meritati, ca e prea bun pentru tine si el sa zica acelasi lucru si poate va e frica sa nu va pierdeti. Nu stiu ce sa iti zic pentru ca nu sunt expert, dar sper sa iti fi fost de ajutor.