Nu te înjosi pentru cineva care nu merită atenţia ta. Îţi vezi de drum, nu este ultimul de pe acest pământ.
Sa se desparta cineva de tine de Valentine's Day inseamna un singur lucru: a asteptat o zi speciala ca sa iti da papucii. Pur si simplu nu mai vrea sa stea cu tine. Faptul ca ai primit un mesaj de la altcineva in timp ce te intalneai cu el i-a pus capac (baietii sunt foarte gelosi). El te-a avertizat ca se desparte de tine daca mai vorbesti cu Alex si nu l-ai ascultat. Acum crede ca il inseli/l-ai inselat si va fi foarte greu sa isi schimbe aceasta parere. Sfatul meu e sa ii explici ca nu l-ai inselat si sa ii spui tot ce a fost intre tine si Alex. Daca asta nu merge, atunci e timpul sa-ti cauti alt prieten.
Ca sa iti dea* papucii
Am incercat aseara sa ii explic inainte de a pleca,dar tot ce am obtinut de la el a fost ca nu il intereseaza, ca nu ii pasa.
Mi-a spus ca am vrut sa il fraieresc, stergand mesajele, ca sa nu le vada.
Ma gandesc sa ii scriu un mesaj maine dimineata sau in seara asta si sa-l intreb daca ar fi dispus sa mai dea o sansa, dar nu vreau sa cad nici de fraiera in fata lui..nu sunt sigura.
Vorba lui @remus1007, in cazul asta lasa-l sa plece daca ii scrii un mesaj si il "implori" sa-ti mai dea o sansa te faci de rusine. Cine stie, poate e mai nesimtit si arata mesajul care l-ai trimis altora (tuturor).
Nu-i mai spune să-ți dea "șanse". Tu nu ești un obiect. Pur și simplu explică-i că ai prieteni cu care vorbești și la fel cum el are prieteni/e, la fel ai și tu. Dacă nu vrea "pa și pusi".
PS: Nu mi se pare normal să-ți verifice telefonul.
Trebuia s-o sun pe mama, coboraseram amandoi din masina si a vazut ca am primit un mesaj, a stat langa mine, a vazut ca era de la baiatul acela mesajul si aia a fost.
Eu nu-i interzic iubiteii mele sa nu vorbeasca cu ''Prieteniii'' vorbeste cu el si spune-i..ca si tu ai dreptul la prieteniii nu doar el succes :*!
Mai cere-i o sansa... mai are putin pana te lasa ca te razi cu gillete si el foloseste big-uri romanesti.
beausingurlamasamea întreabă: