| emmyta a întrebat:

hey, am o intrebare mai ciudata... mi-a venit menstruatia normal dar de atunci simt ca nu mai fac sexcu aceeasi placere ca pana acum...am o senzatie ciudata atunci cand o fac. se poate sa fiu insarcinata? big grin

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Placerea sexuala nu are legatura cu sarcina. Poate nu te mai atrage partenerul tau.

| Crisu a răspuns:

Daca ai o senzatsie ciudata astea inseamna ca esti insarcinata? nu! probabil e pentru ca pur si simplu te.ai mai maturizat. fa un test de sarcina, daca inca nu esti convinsa.

| Floreenofficial a răspuns:

Te-ai obisnuit cu partenerul si de asta.Ar trebui sa incercati lucruri noi, sa fiti mai jucausi.Bafta! :*

| cOnTexT a răspuns:

Pai daca "faci sex" in fiecare zi, e normal sa scada placerea laughing, totusi incearca niste teste de sarcina

| doinitza12 a răspuns:

Daca ai ciclul deacum nu mai esti insarcinata iar desconfortul poate fi din cauza ca ovarele sunt bolnave

| AnNyşK a răspuns:

Nu cred, adica am mai patit si eu cel putin la mine a fost asa ceva trektor deci nu tot timpul am avut senzatia aia.sh uite ca nu am nimic, sa fiu insarcinata sau chestii de genu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA! eu cred ca poate nu te mai atrage partenerul tau, sa te duci la un ginecolog. El stie cel mai bine ce se intampla, si cred ca cel mai bine ar fi sa te protejezi. pa!