Ești sigură că vrei să pierzi o ocazie? Și aici nu vorbesc de sex. Dar îți place de el, și dacă vă cunoașteți destul de bine îi poți explica de ce nu te simți pregătită. Depinde și de vârsta ta, și de încrederea pe care o ai în el. Dacă te-a invitat la film la el acasă nu e chiar așa de clar că arde nerăbdarea în el, doar că te place cât de puțin. ^.^
Dacă nu vrei să te duci îi poți spune pur și simplu că trebuie să pleci cu familia, sau că te simți obosită, că nu vrei să-i deranjezi pe-ai lui, că treci printr-o etapă proastă etc.
Sau dacă tot îl placi și mai bine ar fi să-l chemi la cinema. În felul ăsta scapi și de frica de a nu sări pe tine și ieși și cu băiatul pe care-l placi. ^_^
Corect, data viitoare cand imi invit cea mai buna prietena la mine (Care e fata) trebuie' s'o ***...ca asa ziceti voi.
Macar de'ati mai si gandi din cand in cand...
Pai de obicei daca te invita iubitul tau la un film acasa la el nuprea o sa va uitati la film. O sa fiti un pic cam ocupati Sa nu te astepti sa va uitati la film...
Daca te invita un baiat care nu e iubitul tau te sfatuiesc sa nu te duci.
Draga mea, nu te duce la un baiat acasa!
Duceti-va la cinema daca vrea sa vedeti un film
Depinde acum ce vrei si tu de fapt. Poti accepta si ii spui din start |Baiete nu se va derula nimic la tine decat filmul| sa fie situatia verde in fata. Dar daca nu il cunosti prea bine nu iti recomand sa mergi la el sau mergi cu o prietena macar ai ajutoare din caz de ceva interventii sau vreo dorinta mai kinky
Intreaba-l daca nu vrea mai bine sa iesiti in parc sau la film, decat la el acasa. dupa raspuns iti vei da imediat seama ce a vrut de fapt
E foarte simplu. Ii accepti propunerea de a te duce la el acasa sa vizionati un film impreuna, sunt sigur ca de sarutat sigur o sa te sarute si cred ca nu vrei sa te opui. Poate te invita acasa unde sunteti numai voi doi din cauza faptului ca este un baiat mai timid la inceput. Iar daca vrea altceva de la tine in afara de sarut si incepe sa te dezbrace il refuzi politicos si ii zici ca nu vrei si gata, ca e prea devreme pentru asa ceva.
"Succesuri" la intalnire, numai vezi sa nu adormi la film ) dupa te trezesti cu chilotii pe sub pat )
Parerea Mea: eu zic sa te duci, sa stii ca nu toti baietii se gadesc doar la sex, poate tipul te place cu adevarat... si acum odata ajunsa acolo cred ca iti poti da si singura seama ce intenti are... te descurci tu bafta
E clar vechea replica "hai la mine sa ne uitam la film" daca zici ca se mai poarta si frumos si atent cu tine, cu atat mai mult o sa vrea ceva in afara de filmu ala dar tu decizi pana la urma... oricum replica asta e comuna la toti baietii
Multumesc pentru raspunsuri
inca nu stiu ce sa fac. el se comporta foarte frumos cu mine. e foarte atent. dar nu stiu in ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni
oricum nu cred ca ar fi in stare de ceva. dar ma intreb de unde si pana unde dorinta asta sa mergem la el
in fine. o sa vad eu.
Du-te la el...
si daca vrea sa faca ceva pur si simplu spune`i ca nu te simti pregatita sau ca NU vrei
Cred ca esti constienta ce vrea...mai departe depinde doar de tine. daca tu crezi ca se merita si asta iti doresti cu adevarat sau nu
Mda si tot nu i ati raspuns fetei cum sa l refuze.asta ma interesa si p mine. si baiatul care a intrebat o asta ar trebui sa stie ce inseamna replica respectiva. altfel nu o mai folosea. doar prietenii buni cu care o fata stie ca poate avea o relatie doar d prietenie si acestia nu o plac in acel fel, pot folosi replica fara a se interpreta ceva... ceilalti clar au alte intentii
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: