| Nathalie18 a întrebat:

I-am aratat unei persoane ca tin mult la ea si acum acea persoana isi bate joc si profita de faptul ca tin la el, adica mi-a gasit slabiciunea. Cum fac sa ii arat ca ma poate pierde?

9 răspunsuri:
| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Nu ii pasa de tine si nu are cum sa aiba senzatia ca pierde ceva. In ritmul asta, vei vedea ca vei fi singura care va avea de suferit.

| Violleta2022 a răspuns:

Si daca isi batejoc de tine, tu esti inca langa el?
Spune-i "adio", ce-i atat de greu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-i arati nimic.Trebuie doar sa-l parasesti.

| sweetangels a răspuns:

Nu merita nici macar sa-i arati. Da-i block pe toate si vezi-ti de treburi mai importante. Oricum el cand va vedea ca te-a pierdut o sa isi dea seama de pierdere si te va cauta! Prietenul ideal va veni, doar ai rabdare.

| OMFGConrad a răspuns:

Mneah, e greu să-i arăți.

E mai ușor să-i spui. Încearcă ceva de genul: "Dragul meu, din secunda în care voi termina de vorbit noi doi nu mai avem o relație. Încearcă la Second Hand, poate găsești vreo maimuță care vrea să fie folosită. Eu nu vreau!"
Baftă!

| Yon1470 a răspuns:

Cand vede ca esti interesata de alt baiat si ca nu ii mai acorzi atentie! Daca chiar isi bate joc nu o sa se dea pe brazda si va continua asa.De ce Doamne iarta-ma simti nevoia sa stai cu un baiat care isi bate joc de sentimentele tale si de caracterul tau? Sunt multi alti baiaeti mult mai buni si poate si-ar dori o fata ca tine, dar esti ocupata sa fii bataie de joc.Succes!

| anonyymuusss a răspuns:

Ia o pauza câteva zile, după care ii spui ce simți și anume ca te rănește prin comportamentul lui. Dacă va continua mai bine te îndepărtezi, nu e un om bun pentru tine.

| alex055 a răspuns:

Nu-i mai acorda atentie, raspundei la mesaje mai tarziu, vorbeste cu alti baieti, dar nu te inteleg atata timp cat isi bate joc de tine de ce mai esti cu el...

| Parvu_Alexandru_1999 a răspuns:

Mai bine hai sa facem dragoste amândoi