Nu cred ca vrea sa se impace cu tine.eu cred ca el acum doar se joaca cu tine, zilele trecute ne spuneai ca te-a facut sa plangi la telefon ori asta nu este iubire. Tu i-ai aratat ca suferi si acum el asteapta de la tine sa te rogi mereu de el sa va impacati.nu te mai amagi, nu te mai agata de fiecare gest si fiecare vorba. el doar se joaca! nu ii mai da beepuri, fii indiferenta, iesi cu fetele pe afara, la suc, etc...cand il vezi prefa-te ca esti fericita, zambeste chiar daca ti se rupe inima in doua.asa ii vei da de gandit si poate se hotaraste si el odata ce vrea de la tine.
Sunteti la varsta adolescentei si comportamentele de genul asta sunt absolut normale.
Dar sa stii ca li se intampla si adultilor uneori sa se joace de-a soarecele si pisica. In general se intampla oamenilor atunci cand nu stiu ce vor de la celalalt.
Probabil inca te place, dar e la varsta la care orgoliul e mai presus de orice
Ma gandesc ca vrea doar ca tu sa ai impresia ca se mai poate face ceva...asta e varianta proasta. Varianta buna ar fi ca tu sa ii spui ce iti doresti, bine asta depinde de cine tine mai mult unul la altul... daca el nu ti-a zis nimic inca inseamna ca nu este sigur de ceea ce vrea...eu zis ca trebuie sa astepti putin si sa il iei incet...la un moment dat tot vei afla daca vrea sa refaceti prietenia sau nu...succes!
Nu stiu daca asteapta sa faci primul pas.cred ca inca te stie suferinda si nu vrea sa rupa intru totul legatura cu tine...pentru ca stie ca daca mai vorbiti iti va face bine.
Daaaaaaar. exista si posibilitatea pe care ai spus-o tu...sa te vrea inapoi...insa daca el a fost cel ce a pus punct relatiei. el ar trebui sa se intoarca la tine fara a ii da tu de inteles.sti vorba aia ca numai dupa ce pierzi pe cineva iti dai seama cat de bun era de fapt.baietii au orgoliul lor. spune-i pe fata daca vrea sa va impacati sau doar sa ramaneti amici, cu asta scapi tu de toate filmele astea din cap.
O zi buna.si multa bafta!
Draga Monik, nu e acelasi prieten care dupa ce te-a parasit si-a batut joc de tine prin telefon? Imi pare foarte rau sa-ti spun asta dar nu cred ca are rost sa te impaci cu el, mai ales sa ii ceri tu acest lucru. Daca te vrea inapoi trebuie sa-ti spuna si sa-ti ceara iertare pentru tot ce ti-a facut. Scumpa mea, sunt atatia baieti pe lumea asta si tu ramai cu inima sfasiata dupa unul care te-a umilit? Nu cred ca realizezi, dar daca ii dai ocazia te va parasi iar si vei regreta ca i-ai mai dat o sansa sa faca asta. Daca un lucru s-a stricat degeaba incerci sa-l repari, nu va mai fi niciodata ca nou. Mai bine vezi-ti de viata ta si incearca sa cunosti si alti baieti. Esti tanara, cauta-ti fericirea in alta parte. Succes.
Nu-ţi mai face iluzii! Logic vorbind... când te sună cineva că vrea să vorbiţi aştepţi să spună ce are de spus, nu? Asta aştepta şi el. Dacă tu vrei să te împaci cu el spune-i şi vezi ce reacţie are. Vezi dacă vrea. Dar nu te amăgi că el vrea să vă împăcaţi. Dacă ar fi vrut probabil te-ar fi sunat deja.
Ac4est comportament este la virsta adolescentei cred ca nu aveti ...decit 17 16 18 ani nu? deci copilarii. cind ve ti as sa aveti o rel seroiasa si planuri de casatorie o sa fie cu totul altceva
Ti-as fi raspuns la mesaj dar esti prea mica sa intelegi , mai cresti un pic si ai sa vezi ce se intampla, daca ai fii fost matura nu ai fii pus intrebarile astea, tu te bucuri doar ca el ti-a raspuns la beep! E logic ca din moment ce ii dai beep unei persoane iar ea nu stie despre ce e vorba, ce sa inteleaga din acel beep, iti cere sa il suni! In fine...
Lasa-l pe el sa faca primul pas cu toate ca daca nu l-a facut pana acum... daca vrei ceva cu adevarat treci peste tot orgoliul iar el nu a facut-o deci in locul tau nu as pune prea mari sperante. Dar pana la urma fiecare face ceea ce simte, pa
Eu cred ca el continua sa se joace cu tine.la urma urmei esti fata sh el tea lasat pe tine de ce sa te umilesti in fata lui.de ce? pentru ca il iubesti sau pentru ca te-a facut sa suferi? cred ca daca el ar dori sa se impace cu tine tear fi sunat el nu tu... te rog nu te mei umili in fata lui... tineti mindria de fAta...
Ridica capu sus si nu te lasa...INDIFERENTA DOARE CEL MAI TARE! nu il mai cauta.nu`i mai da importanta... vorbeste sec cu el...si lasa-l daca intr-adevar vrea sa va impacati si tine la tine va veni el la tine...
Curiozitațibărbați întreabă: