| Houselaurie a întrebat:

i-am dat un com pe facebook unei foste amice si colega de antrenament, eu am 18 ea mai mica cu 3 ani, cu care am incercat sa ma combin, dar de fiecare data m-a refuzat.de data asta a fost super incantata ca ma aude, o interesa ce mai fac, caci vrea sa ma vada, sa ma auda, etc.si eu sunt incantat de aceasta propunere, deoarece inca imi mai place de ea.de data asta nu vreau sa mai fac greselile care le-am facut in trecut. zicea ca vrea sa ne int, i-am zis ca ne vom intalni, etc.cam cat timp sa o las, sa nu zica ca sunt disperat, dar nici sa isi piarda interesul, spunand ca nu o caut, si sa o invit undeva, la patinoar, sau nu stiu oi vedea.saptamana viitoare, week asta. multumesc pentru ajutor.

Răspuns Câştigător
| Criss003 a răspuns:

Pai mai las-o vreo saptamana. nu i zi ca te-ai hotarat deja sa te intalnesti cu ea adica imediat dupa ce ti-a propus ea. mai tine-o oin suspans. daca o mai tii ceva timp cu sufletu la gura o sa ii placa din ce in ce mai mult de tine si isi va face planuri etc. in timpul asta mai vorbiti ca sa vada k nu ti-ai pierdut interesul. sper ca te-am ajutat big grin

0 răspunsuri: