anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
I-am facut de cateva ori sex oral iubitului meu, insa mi se pare ciudat ca nu geme, chiar daca are orgasm si tot vrea sa continui dupa... este normal?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Modul de a-si manifesta intensitatea placerii si a satisfactiei resimtite la terminarea oralului prin procesul de ejaculare, poate fi foarte diferit. In cazul in care si dupa ejaculare penisul ii ramane in erectia, indica faptul este excitat in continuare si din aacest motiv doreste ca oralul sa fie continuat. Nu se poate aprecia daca si cat este de normal sau anormal un asemenea comportament intr-adevar oarecum putin intalnit deci....mai aparte. Sanatate!

6 răspunsuri:
| Pool77 a răspuns:

Da.
Cat timp se termina inseamna ca e ok, nu trebuie neaparat sa geama.
Am si eu momentele mele cand nu gem doar ma termin si aia e.

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu toate persoanele arata ca se simt bine in timpul sexului chiar daca au orgasm. Nu e o regula.

| Constantinescu_Robert_1998 a răspuns:

De regula, baietii nu gem!

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca este normal!
Nu trebuie sa te dai ins pectacol, cand ai sex, unii o fac pe muteste, altii cu strigaturi, tine doar de preferinta personala.
Dar tu gemi cand iti face el sex oral?

| ShamelessQboy a răspuns:

Nu este neapărat să geama, si da este recomandat sa continui, asta le prelungește orgasmul, si inca o chestie, ai grija ce faci cu lapticu ar fi bine sa nu te vada când îl scuipi, cel mai mult le place sa vada ca-l înghiți! Dar asta dacă si tie iti place dacă nu îl lași si tu sa se scurgă usor in timp se continui sa-i faci oral până te roagă el sa te opresti.

| mihai69 a răspuns:

Pentru el e normal. Și cum nu suntem cu toții identici, va trebui să te mulțumești cu faptul că el e fericit și asta din cauza ta.