Te felicit si ma bucur ca ai avut curajul acesta eu exact asa am patit am vb cu unu din bucuresti iar eu din cluj ne-am vazut o data n-am simtit bine n-am iubit iar pe urma n-am despartit am tot incercat sa ramanem amici dar nu merge iti spun sincer nu are rost sa ai o relatie la distanta esti fata ai nevoie de o imbratisare de o sarutare sincer nu simti nevoia sa iesi cu persoana iubita la un suc sa va plimbati acum pe bune sunt de acord cu tine si te asigur ca ai facut bine ceea ce ai facut.succes pe viitor si sper sa te ajute la ceva ce t-am zis
Buna,
acum 2 ani am trecut printr-o astfel de experienta, a fost din craiova ca si mine, apoi s-a mutat in bucuresti am fost impreuna timp de 6 luni, l-am iubit si m-a iubit enorm...
dupa cele 6 luni eu am hotarat sa ramanem doar priteni...
bine-nteles ca imediat am regretat...
poate intr-un fel ai facut bine, cum ai zis si tu "pierd ani adolescentei pe o relatie la distanta.", intrebarea este urmatoarea: tu simti ceva pentru el? sa stii ca despartirea doare si doar doar atunci cand pierzi pe cineva iti dai seama cat ti la el de fapt...
Buna
stiu prin ce treci si eu am patit asa
sentimentul de regret il ai pentru ca iti e greu la inceput fara el
dar o sa te obisnuiesti incetul cu incetul...
eu de 2 luni nu am mai vorbit cu el si am reusit sa il uit dar uneori imi e dor de el... oricum bafta :*
Eu am avut un prieten la tara(eu stau in Bucuresti) si am stat aproape toata vara cu el(asta cand eram mai mica), cand am inceput sk mai vb la telefon, dar nah relatia nostra"de iubire"de raciseb si am decis amandoi sa ramanem doar amicii.Cu timpul fiecare si'a gasit pe altcineva, dar am ramas foarte buni prieteni ne cerem sfatul cand avem nevoie si tinem cont unul de parerea altuia.Cred ca ai luat o decizie buna, dar ar trebui sa ramaneti prieteni. El nu are de ce sa se supere, oricum relatia n'ar fi durat prea mult.
Si eu am trecut prin ceva asemanator.La inceput e dureros intr-adevar acum depinde cat de lunga a fost relatia.Este adevarat ca iti dai seama ca iubesti o persoana doar atunci cand o pierzi. Ai facut un lucru bun si intelept.Nu are niciun rost sa fii cu cineva care este la distanta, acum depinde de persoana daca ai incredere in ea si stii ca nu te poate dezamagi daca o iubesti din toata inima, in plus daca esti adolescenta crede-ma sunt muuulti baieti pe lumea asta asa ca nu te ingrijora. Timpul le rezolva pe toate si viata merge mai departe! ai grija de tine.:*
RRSecularHumanist întreabă: