Inseamna ca se mai gandeste, ce-ti va raspunde... fiind un raspuns evaziv.
Ai deschis un subiect despre care nu-i e la îndemână să discute în momentul ăsta. Motivele pot fi o grămadă.
Ți-a dat un răspuns ambiguu, care e drăguț, dar nu înseamnă nimic.
Salut. Nu stiu...mie mi se pare ciudat sa iti marturisesti sentimentele pentru cineva prin intermediul mesajelor. Mai ales daca o faci pentru prima data. Mie, cel putin, mi se pare normal sa o faci face to face.
Da, dar suntem la distanta. Nu am zis chiar ce simt despre el. I-am mai trimis poze cu ce fac eu, gen daca ma dau cu bicicleta sau citesc, etc. Si se uita si mai trimite? de exemplu cand i-am trimis cu bicicleta. De ce se mai uita daca nu e interesat?
"?" E emoji, un like adica
Și ultima mea relație, a fost tot de la distanță. Dar, nu a fost să fie.
Da. Să trimiți poze, e okay, dar sentimentele e bine să le mărturisești face to face. Și... oricum, dacă comunicați frecvent, ar trebui să îți dai seama că există o oarecare chimie între voi.
Dar... o relație, se construiește cel mai bine când sunteți împreună, nu în mediul online. On-line-ul ajută și el într-o oarecare măsură, nu zic nu?
Depinde si ce i-ai spus dar eu zic ca e evident ca nu prea e interesat de ce i-ai spus tu acolo