Buna
Pai daca are prietena asteapta pana se desparte de ea sau intra in viata lui mai mult. vorbeste cu el (nu stiu orice subiect ..de la cum te cheama pana la cu cine ai facut tu sex prima oara am dat un ex). Trebuie sa fi sigura pe tine si sincera.
Bafta:*
Sa il intrebi daca te place si el? Poate e mai rusinos si de asta nu te baga in seama .
Asa se intampla cand pe o fata o ia gura pe dinainte, iar baiatul este prost crescut.
Nu vrea probleme. nu vrea sa vb cu tine ca poate fara sa vrea iti zice niste chestii pe care tu le-ai putea lua ca sperante.
Daca are prietena nu te baga dupa o sa te arate lumea cu degetul, nu te lua dupa ce iti raspund copii astia si nu incerca sai desparti punete in situatia acelei fete si vezi daca ti-e ti-ar conveni.
Sa accepti ca are deja prietena si ca nu il interesezi. Nu te baga in seama ca sa nu lase loc de interpretari...si mi se pare normal sa te tina la distanta. Inseamna ca isi respecta iubita.
Vezi-ti de viata ta si uita-l.
Iubita lui nu e din acelasi oras cu noi dar el pana sa ai spun ca il plac la scoala ma tinea in brate i-mi zambea, intorcea capul dupa mine si ma saluta. Nu stiu ce sa mai cred
beausingurlamasamea întreabă: