De ce nu vorbesti cu el pe messenger? Vorbiti cateva zile, dupa poate o sa va permiteti mai multe si cand o sa mia mergi cu prietenii tai si o sa te intalnesti cu el sa te dai in vorba cu el, sa razi, sa glumesti cu el poate o sa prinda drag de tine >x< nu ai ce pierde eu zic sa incerci poate nu o sa iti para rau:d sper sa te ajute sfatul meu si as vrea ca sa dea roade team pwpacit :*:
FUNDA :d:d:d:d te logg :
De ce nu ii spui direct? Macar asa va sti si poate nu se va mai comporta astfel de fata cu tine. Nu ai de unde sa stii niciodata, asa ca merita sa incerci.
Trimite o poza cu el. Cand merg cu masina in Bacau la reprezentanta eu il calc pe trecere.
Pai incearca sa iesiti undeva doar voi 2 si acolo sa ii spui ca il placi ...nu te speria daca iti spune ca nu te pplace si el caci e mai bine sa regreti ca ai facut-o decat ca nu ai facut-o si daca iti va spune ca te place presupun ca stii ce sa faci de acolo.Bafta. Funda?
Cel mai bine ar fi sa-i spui ce simti pentru el, inainte sa ti-l ia alta... Poate ca sentimentul e reciproc. Fa-ti curaj si intra in vorba cu el, nu pierde timpul! Crede-ma, am trecut si eu printr-o situatie de genul asta si stiu cum e.
Curiozitațibărbați întreabă: