| Corinaioana55 a întrebat:

Bună, iar vin cu o chestie din asta și nu știu ce să fac. Mi-am început viața sexuală acum 4 luni, cu prietenul meu cu care am un an de relație, țin să menționez că am 18 ani, iar el 25. Cred că am făcut-o cu el de vreo 5 ori iar acum e plecat și nu am avut vreo plăcere când am făcut-o, am făcut fără, și eram stresată îmi era teamă să nu ejaculeze. Mimam să nu se simtă prost, îl iubesc și nu vreau să vorbesc cu el despre asta să se simtă prost și nici nu vreau să vorbesc cu prietene sau cu cineva din familie. Și nu știu ce credeți că pot face să mă simt mai bine? Mă gândesc că din cauză că eram stresată și îmi era frică, nu îmi dădeam seama și poate îmi plăcea. Mi-a fost teamă chiar și când ne protejam.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Invatati sa folositi prezervativul la toate partidele sexuale fiindca dubleaza partida sexuala, creste placerea la sex si protejeaza integral, eliminand stresul.

| Corinaioana55 explică (pentru Violleta2022):

Există posibilitatea să se rupă prezervativul?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Corinaioana55):

Nu, daca baiatul cumpara masura corectd e prezervativ.
Numai un prezervativ care-i mare/ larg se poate rupe, fiindca se rasuceste pe penis in timpul sexului, s eintind ela maxim si pocneste.

Un prezervativ de masura corecta pentru penisul barbatului, intra foarte greu pe penisul erect si sta perfect lipit d epenis preucm pielita de la salamul de sibiu, pe salam. Doar in acest caz nu sepoate misca de pe penis si nici nu se poate rupe.

7 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Pai de ce accepți să faci sex fără prezervativ? Vrei o sarcină? Protejează-te că nu știi cum te trezești gravidă și atunci chiar vei avea motive de îngrijorare, nu mai accepta sex neprotejat doar pentru plăcerea lui, nu mai mima plăcerea dacă nu o simți ca să nu se simtă el prost, tu pare că faci totul numai ca să se simtă el bine si confortabil iar tu deloc.
Dacă te protejezi nu ai de ce să îți fie teama, doar atunci te poți bucura cu adevărat de sex fără riscuri.

| Corinaioana55 explică (pentru Madaxo97):

De fiecare dată când o făceam fără se întâmpla ceva să ne întrerupă și nu mai făceam după, eu cred că a fost un semn de fiecare dată ca să nu se întâmple altele.

| Madaxo97 a răspuns (pentru Corinaioana55):

Eu cred ca a fost un semn să nu mai faci deloc neprotejat și să te protejezi ca să nu rămâi gravidă. Nu mai face doar pentru plăcerea lui, pune-l să poarte mereu prezervativul, dacă nu acceptă, nu mai faci nimic și gata

| Tokyo44 a răspuns:

Folosind prezervativul pot fi relaxată și liniștită ca nu sunt riscuri de o sarcină nedorita!

Astfel te poți bucura cu adevărat unul de celălalt!
Poți și îți recomand să fii sinceră cu el despre experiențele avute astfel încât el să fie mai tandru și mai empatic.

| Sofia2010 a răspuns:

Folosește prezervativ și nu ai șanse să naști