Mai așteaptă, poate o să îți vină dacă nu îl ai regulat.
Dacă nu, poți să faci un test de sarcină.
Nu ai amintit absolut nimic de ce fel/tip este ciclul tau menstrual. Fiindca in cazul in care ciclul este de tip NEREGULAT atunci absolut nimeni nu poate sa calculeze sau sa analizeze daca ai intretinut sex normal in perioada fertila. In cazul in care ciclul este REGULAT, in acel caz trebuie precizate datele de incepere a menstruatiilor, data la care au fost intretinute actele sexuale posibil generatoare de sarcina. Etc. Etc. Asa cum este formulata intrebare probabil ca nici Mama Omida NU s-ar incumeta sa iti ofere un raspuns catusi de cat... obiectiv. Multa sanatate!
Relevanta oralului chiar nu o vad in contextul expus. Oricand poti ramane daca nu va protejati pentru ca se poate intampla oricand sa elimine sperma fara sa simta deci...metoda coitului intrerupt este pentru cei care vor sa amane putin momentul unei sarcini dar pentru care nu e o problema aparitia ei, nu pentru cei care nu vor o sarcina. Eu am ramas dupa aprox un an de facut sex cu aceasta metoda "de protectie". Deci nu exista nici o regula. Te expui constant la risc.
Poate nu v-ar prinde rau sa cititi cate ceva, generalitati, despre educatia sexuala, despre contraceptie si atunci cred eu, cunostintele dobandite te (va) vor scoate din ceata. Raspunsurile de aici vor fi usor neclare pentru tine pentru ca, de fapt, ai mai multe intrebari fara raspuns. Asta daca, doar nu simteai nevoia de a ne spune amanunte picante din viata ta amoroasa... si intrebarea era doar un pretext :-))