Nu te jignesc ci-ţi expun o realitate: Nu ştii limba română!
Nu te blestem sau înjur ci cu tot respectul îţi expun faptul că în limba română se scrie "de gând", "de aceea"(în contextul tău), "vine", "ea", "mea", "ce să mai fac", "ne-am despărţit", "i-am spus" şi altele.
Ideea nu e să te blestem ci îţi doresc ca pe viitor să scrii mai corect pe româneşte!
Cât despre băieţi... şi inteligenţa face parte din criteriile masculine iar bariera lingvistică e o problemă!
Din ce scrii reiese ca baiatul acesta nu te mai iubeste demult, de fapt nu stiu daca te-a iubit vreodata.De ce face asta? Pentru asi bate joc de tine sau pentru ati arata cat de "tare" e el.Afisandu-se cu X de mana nu face decat oarecum sa iti spuna ceva de genul, "uite ce ai pierdut, eu oricand pot fi cu cineva". Minte de copil ca si parere proprie. Ce sa faci, pai nimic, daca spui ca i-ai spus sa nu te deranjeze si nu face asta, timpul mai e doar.Adica sa astepti, cu siguranta nu va mai face chestia asta mult timp.Garantat.Incearca sa nu ii mai spui nimic, sa il ignori total si incet iti va da pace.Bafta!
Buna moldovianco :p. E f simplu ce o mai tot dai dupa visin. Ura si la gara. Altu. Nu mai incerca sa te tot inpaci cu el si alte chestii ca nu rez nimic.
Doar un sfat as putea sa-ti dau:
draga mea, lasa baietii si pune mana pe carte!
Eu cred ca inca tine la tine, dar vrea sa te faca geloasa ca sa iti dai seama ce ai pierdut
TE ROG, Sterge Intrebarea sau Corecteaz`o! *Daca asa scrii pe net, ma intreb cum arata caietul tau *
Eu cred ca nu te iubeste vrea doar sa te faca sa suferi.si sa fii geloasa vrea sa-i cazi in genunchi insa fii mai puternica si arata-i cine-i mai sus.succes