anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iau anticoncepționale Karissa pentru chist. Dacă fac dragoste și prietenul meu lasă în mine, rămân însărcinată?
Am înțeles ca Karissa sunt mai slabe. Am protecție?
Mulțumesc!

8 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Absolut toate AC functioneaza pe acelasi principiu si la fel absolut toate pastilele AC indiferent de producatorul lor sau de marca, ofera exact acelasi grad de protectie contraceptiva de circa 99, 3% -99, 4%. Pastilele AC chiar din momentul inventarii lor sunt produse si folosite cu scopul de a permite barbatilor sa intretina intotdeauna contacte sexuale neprotejatea iar la terminarea fiecarui contact sexual, barbatul sa ejaculeze sperma de fiecare data fara nicio retinere in vagin, in toate cele 28 de zile ale ciclului menstrual. Daca ti-ai administrat zilnic si mereu la aceeasi toate pastilele de pe blister, protectia contraceptiva este perfecta si...100% garantata. Multa sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă le-ai luat corect ai protecție.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da. Dar nu sunt mai slabe?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu, stai liniștită.
Toate pastilele anticoncepționale oferă protecție, chiar dacă ție ți-au fost date pentru chist.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa fie mai slabe? De unde ai obtinut/primit aceasta informatie complet eronata/gresita. Absolut toate cele circa 45-50 de marci de pastile AC produse pe plan mondial si existente in comert, au aceeasi valoare garantata de peste 99, 4% protectie asigurata.

| JustStitch a răspuns:

Daca le i-ei corect si la ora care trebuie, ai protectie daca nu le i-ei cum trebuie te poti trezi cu un bebe

| Otto19 a răspuns:

Daca e chist la san, da poti ramane insarcinata

| anonim_4396 explică (pentru Otto19):

E chist la ovarul stâng