anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri (2.02.13) mi-a venit, dar curgea foarte putin( a venit mai devreme..trebuia sa vina pe 7, 8) In ziua asta era programat sa fac dragoste cu prietenul meu pentru prima data(amandoi virgini). okei.i-am zis ca nu pot.dar l-am vazut ca era foarte dezamagit si suparat pentru ca el astepta ziua asta de mult timp. M-am dus sa fac un dush..si nu mai curgea nimic(menstruatie).ok.am facut cu el dragoste(protejat).a fost bine. Cand sa termine a ejaculat putin si in mine (in prezervativ) si restul afara. Azi vad ca nu mi-a venit, sau sa continuie sau ceva de genu. Exista vreo sansa sa se fi intamplat ceva? El este absolut sigur ca totul s-a dus in prezervativ, a simtit tot acolo. FUNDA! Urgent!

3 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Voi faceţi dragoste programată? straight face

| DiazAndreea a răspuns:

Asa.a simtit tot acolo, dar prezervativul trebuie verificat cand il scoate sa nu aibe vreo fisura ceva. si cat despre menstruatie ce sa zic, se mai intampla se poate sa fi fost doar o scurgere iar contactul sexual sa fi oprit scurgerea dar stai linistita ca va veni menstruatia daca v-ati protejat si stiti ca totul e ok. bafta

| ZoMbiie a răspuns (pentru DiazAndreea):

L-a verificat el prezervativul, nu era spart, nu avea nimic.