anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ieri a fost I martie si am primit un martisor special de la un baiat care nu este in clasa cu mine. Apoi, la un eveniment unde se afla toata scoala(si el bineinteles)ma cauta cu privirea.si cand m-a vazut mi-a zambit, iar apoi mi-a facut cu ochiul.Nu stiu..nu credeam ca il plac, insa 10 minute mai tarziu s-a asezat o colega langa el si au inceput sa rada..Nu eram geloasa insa mi-ar fi placut sa fiu in locul ei.Ce as putea face? sa vorbesc cu el? nu prea cred...dau funda la cele mai bune sfaturi.sad

Răspuns Câştigător
| BSwwatch a răspuns:

In primul rand sa capeti curaj de a vorbii cu el,nu va fi decat bucuros,pare ca este interesat de tine odata ce te cauta cu privire in multime.,nu este nimic iesit din comun daca l-ai baga inseama,schimbati cateva cuvinte legate de evenimentele din jur,din scoala etc,tensiune si emoriile se vor diminua repede,pe moment, vei gasi subiete potrivite de discutie, nu stiu daca poate sa-ti spuna cineva exact cuvintele ca apoi mot a mot sa-i vorbesti, vine de la sine, important este sa nu iti fie jena sa il bagi in seama, ai incredere in tine.happy

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Acorda-i mai multa atentie, baga-te in seama cu el, baiatul cred ca te place

| NoSmile a răspuns:

Buna!
Te place, dar nu era sigur ca il placi si a vrut sa te testeze. De aceea radea cu colega ta. Si plus ca nu el s-a dus la ea, deci...trebuia sa mergi tu langa el.
Data viitoare asa sa faci!
Nu-l baga in seama!
Lasa-l pe el sa o faca!
Tu decat zambeste-i! Priveste-l! Saluta-l si cam atat.
Trebuie sa mai faca si el cate ceva.
Te pup

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Ce? Lasa-l pe el sa vorbeasca cu tine, tu nu trebuie decat sa zambesti cand esti in preajma lui.

| Katherineeeee a răspuns:

Pai saluta-l, zambeste-i. Se pare ca baiatul e interesat de tine si poate vrea si el o reactie din partea ta. Asa ca, nu ezita sa-i vorbesti cand e prin preajma ta!;-)