anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ieri a fost un tip la mine, a venit sa ne cunoaștem mai bine. A fost totul ok, ne-am plimbat, am ras, am povestit. I-Am zis sa rămână peste noapte la mine ca era din alt oraș. A zis ca nu rămâne ca îi este teama sa nu atașez de el și pe urma sa sufăr. Am zis ca nu o sa fac asta. Dar el a zis ca în ochii mei vedea altceva. Nu stiu. A fost ok, a rămas la mine, am povestit, ne-am uitat la un film. A fost frumos. Azi dimineață a plecat. De atunci nu mi-a mai scris. Doar când a ajuns acasă. Nu stiu am o stare așa mai dezamăgită. Nu înțeleg. Nu pot sa mi dau seama ce s-a întâmplat. Eu o sa aștept sa mă caute el, ca nu vreau sa par disperata. Dar nu pot da mi dau seama ce se întâmplă cu mine. I-Am povestit unei prietene și a zis ca poate m-am îndrăgostit. Nu stiu. Nu stiu. Doar ca știu ca mă simt așa. când a plecat parcă mi s-a rupt ceva din mine... nu știu. A zis ca sunt o fata ok, ca el nu a întâlnit o fata așa calma ca mine, cuminte și a rămas surprins de multe. A zis ca s-a simțit bine alături de mine și mi-a mulțumit. S-a bucurat ca el a venit special sa mă cunoască. Dar starea mea nu pot sa o înțeleg. Ce pot sa fac? Cum pot ieși din aceasta stare?
Mulțumesc happy

15 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Esti tu mai luduta. Nu exista prietenie intre un baiat si o fata. Cineva "cedeaza" sau 'cade' in alte sentimente. El nu a crut treaba asta si te.a si avertizat. Nu ai nimic, pur si simplu cand un om se simte bine, dupa acea intamplare simte dor si nostalgie fata de momentele placute. De era cea mai buna prietena a ta si v.ati fi simtit super, iar dupa nu ar mai fi fost semne ca se va mai repeta frumoasa experienta, la fel ai fi reactionat. Insa acum, cum el e baiat, crezi ca poate il placi, insa e pur si simplu dorul de momentele frumoase, atata tot. Nu te nelinisti

| BruneTTe a răspuns:

Hei! Nu te chinui degeaba. Vorba ta, abia a plecat de la tine, are tot timpul din lume sa te caute. Uita-te la un film, iesi afara, incearca sa-ti iei gandul de la el pentru moment.

| EvaTramell a răspuns (pentru BruneTTe):

Nu știu. Trebuia sa mă aștept. Da asa-i. Mi-a zis un singur lucru sa las sa decurgă toate de la sine.

| Liviu a răspuns:

Off, cum frate sa te duci la una acasa sa o cunosti si sa nu faci nimic cu ea? Pfoai de capu meu tipu are 2 optiuni de fapt sunt cam 3. si alea sunt :
1. erai pe stop
2.era ipotent
3.era gay.
Acum alege tu optiunea, pe bune cum dracu sa te duci la una acasa, discuti, toate bune frumoase, dar urla hormoni si in tine si in el laughing

| EvaTramell a răspuns (pentru Liviu):

Trebuia să facem ceva?happy

| Liviu a răspuns (pentru EvaTramell):

Normal,simt ca si tu cam vroiai asta, dar te-a cam lasat ala asa happy

| EvaTramell a răspuns (pentru Liviu):

De unde simți? Poate am făcut poate nu. Poate a fost o greșeală! Dar știi vb aia e alegerea mea

| Liviu a răspuns (pentru EvaTramell):

Pai vi aici pui o intrebare, apoi raspunzi in dodi.Normal ca nu imi pasa daca ai facu sau nu.Dar daca chiar vrei ajutor ceva, inbtreaba cu toate datele.In plus, nu mi-a traso mie, eu sunt linistit big grin

| corbulalbrosu a răspuns:

Deocamdata cel mai indicat mod de a te comporta este acela de a astepta in liniste derularea situatiei create, pentru a vedea/constata daca exista sau nu o continuare a acestei povesti de dragoste. Bafta.

| sofisis a răspuns:

In primul rand, el sigur are pe alta.
In al doilea, practic tot ce ti-a spus el...aia s-a intamplat. Te-ai atasat de el si suferi.
Cum sa iesi din starea asta? Nu te mai gandi la el. Nu te intreba cand si daca o sa te caute. Concentreaza-te pe scoala, pe prieteni si pe orice altceva.

| cristimihailov a răspuns:

Hmm... mie mi se pare ca are pe altcineva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva in neregula cu starea ta, esti trista, te simti singura.Chiar daca tipul s-a simtit bine, s-a bucurat si ti-a multumit, tu te asteptai la mai mult din partea lui (fanteziile tale). Poate te-ai indragostit, e bizar sa chemi un necunoscut la tine o noapte "ca sa va cunoasteti mai bine". Habar n-am cum functionezi.

| EvaTramell a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este un necunoscut. Ne-am văzut și înainte doar la locul de munca. Nu stiu dacă m-am îndrăgostit. Nu mă așteptam. Mi-a zis dar eu am negat faptul ca nu va fi așa. Dar se pare ca așa este.

| anonim_4396 explică (pentru EvaTramell):

Ne lasi pe noi sa ghicim ce simti? Tu nu esti sigura de acest sentiment, asta inseamna ca nu esti indragostita. Poate ai simtit doar o atractie sau te-au coplesit complimentele lui. Repet, te simti singura si probabil poftesti la ceva de la acest individ. Tocmai de asta ai insistat sa ramana peste noapte la tine avand totodata si alte asteptari timp in care el a facut exact tot ce era normal sa faca un prieten obisnuit. Acesta e motivul pentru care te simti dezamagita. Altul nu exista. Calmeaza-te, il vei revedea la munca.

| PsihopatX3 a răspuns:

Îi duci dorul deci spune-i... ce rost are să aştepți de la el primul pas? Nu pari disperată ci doar ca ți-e dor de el, poate s-ar bucura să observe că îl cauți.