Prietena ta este invidioasa dar ea a primit ceva sau nici macar cît ai primit tu o floare si un tort, un gest frumos din partea lui atit a putut, tu ce varsta ai?
Da, indiferent dacă este student, putea pune bani deoparte, ținând cont că multe distracții în ultimul an au lipsit.
Inclusiv gestul cu tortul făcut de mama lui.
Gestul arată că este un zgârcit.
Chiar nu avea posibilitatea de a cumpăra un tort?
Sau o mică atenție. E ziua Femeii mâine.
Succes în relația voastră, dar mi se pare un om zgârcit și sub papucul mamei lui.
Apropo, rușine și mamei lui pentru gestul făcut. Nu e de mirare zgârcenia lui, cât mama lui a făcut acest gest!
F dragut ca ti-a adus tort facut de mama lui, e semn ca te pretuiesc amandoi.
Aia de te tragea de limba ce ai mai primit e o taranca b@sita e clar ca fiind prietena ta ii arata-i daca mai primisei ceva si din moment ce nu i-ai aratat
... se intelegea.
Pai fiind student si no money plus ca traim vremuri grele atat o fi avut si el si decat sa iti ia un mizilic de 10-20 lei si sa se simta nasol mai bine un tort si o floricica iti ia ceva scump cand se angajeaza, acum e pe buget studentesc asta-i viata
La multi ani!
Citește-i și restul întrebărilor și o să vezi că nu-i bugetu de vină, pur și simplu nu conștientizează să facă ceva drăguț, la cum îl descrie nu m-ar mira să-i fi zis maică-sa „ia și du-i și tu măcar tortu ăsta" că pe el parcă mi-l imaginez că s-ar fi dus cu mâna în... și c-o floare ruptă de pe drum
Cred ca gestu lui face cat 1000 de cadouri care le poate cumpara oricine.e de apreciat. funda?
Dacă ai dat nefolositor răspunsul meu, înseamnă că ești un novice în dragoste, dar posibil și un zgârcit.
Iar, a scrie că este frumos gestul lui, înseamnă că în același fel procedezi cu iubita, dacă ai.
La faza cu sa ii fie rusine mamei lui. logic mi se pare nefolositor.si nu sunt zgarcit dar mai Mult e de apreciat tortul ala facut in casa din dragoste pentru"nora"decat unu cumparat
Greșit. Unu, fata a slus "iubit".
Doi, ca viitoară soacră nu faci acest gest, care poate fi interpretat ca "uite așa tort să faci fiului meu la ziua lui".
Am pus"nora"si poate de ziua lui mama fetei ii va face un tort baiatului.nu prea stii treaba cu ghilimelele nu? ori asta ori ochelarii tai ar cam trebui schimbati
Nu e vorba să îți ia mai mult, dar faptul că tortul e făcut de mumă-sa e cam așa... Măcar dacă era făcut de el, era mai drăguț. Adică așa econom e că nici pe tort nu a vrut să dea bani Dar nu trebuie să te simți ciudat, fiecare are situații diferite, iar prietena ta are o altă situație față de a ta sau a prietenului tău. Cel mai bun lucru de făcut e să îl înveți să facă tort.
Tu crezi ca la gatit si mai ales dulciuri se pricepe oricine?
Asa un rahat insiropat cu o crema plina cu faina face si un copil de 7 ani
Poate muma-sa nu mai munceste de 1an si traieste din ajutor de somaj la limita... De unde 1milion ia un tortulet care si ala e facut cu margarina
Dacă tu te-ai simțit bine cu cadoul lui atunci e suficient
Întrebarea fetei a fost una din plictiseală
Băiatul a făcut ce a putut pentru ziua ta deci e frumos din partea lui
Dacă primeai cadou scump iar te simțeai aiurea ca știai ca nu are atâția bani deci nu era mai bine.
La mulți ani și nu te mai stresa aiurea.
Prietena asta a ta are iubit? Ai grija cu genul asta de prieteni. Am patit si eu odata cu o fosta iubita ce avea o prietena de genul si ii baga numai prostii in cap si din cauza aleia ne-am despartit.
Gestul e unul foarte frumos. Nu cred ca trebuie sa masori iubirea in valoarea cadourilor pe care ti le cumpara.
Cred ca se repeta povestea ta. Da, prietena mea are iubit care ii oferă de toate cu orice ocazie iar eu aparent nici de ziua mea nu am primit un cadou care sa fie de la el.e zgârcit intr-adevar dar pentru un cadou odată pe an consider ca avea bani