| Loryoficial a întrebat:

Ieri am a venit un prieten la mine si am mai chemat o fata ca sa bem o cafea si la urma prietenul meu a plecat si am ramas doar eu si ea.Am inceput sa vorbim despre lucruri mai serioase si am inceput so pipai si i-am lins sfarcurile apoi am inceput sa o masturbez.pana cand a venit prietenu meu cu un alt tovaras.eram chiar la faza cand sa o dezbrac si sa facem sex, si atunci cand au venit ei sa imbracat, am mai stat vreo 10 minute dupa care am iesit si ea s-a dus acasa. azi am chemat-o la mine dar nu a venit.cum o conving sa vina la mine sa facem sex, pentru ca atunci nu sa putut?
dau funda!

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Foarte interesant ce faci tu!
Spune-i că o plătești! Îți stă gândul numai la sex și ea o slabă de înger.

| fabiola a răspuns:

Nu ai cum s-o convingi decat fiind mult mai serios, o fata nu face sex ci dragoste iar asta vine nu dupa prima cafea impreuna!

| Andriana_7122 a răspuns:

Dragutule, eu cred ca ar fi bine sa-ti cauti prietena si sa incerci sa iubesti, dar sa nu te folosesti de fete ca de cirpe. Nu te mai gindi atita la sex gandeste-te la o fata) sa ai cu cine iti impartasa toate bukuriile din viata.)

| Paracetamol27752 a răspuns:

Cheamo Cand Esti Tu Sigur Ca Nu Intra Nimeni La Tine In Casa Sau Ai Tai Sunt Plecati Pentru O Perioada happy Si Intreab`o Daca Vrei Sa Vina. Si Automat Daca Te Place happy Vine!

| Paracetamol27752 a răspuns:

Daca Fata Vrea laughing Poate O Si Iubeste. Da Nici Virgina Pe Viata

| LeMad a răspuns:

Poti sa o suni si sa va intalniti pe teren neutru si sa vb despre ce s-a intamplat. Mie asa mi se pare de bon ton!