Poate fi o infectie vaginala, o rama pe col sau o leziune produsa in timpul actului sexual. Trebuie sa te vada cat mai repede ginecologul tau (in maxim 48 de ore de la aparitia durerii)
Cum spunea si cel care a comentat inaintea mea, singurul raspuns pertinent ti-l poate da ginecologul, dar daca ar fi sa speculez, avand in vedere ca spui ca ati facut-o cam brutal, ma gandesc sa nu fi facut cumva vreo hemoragie. Daca nu te lasa durerea in scurt timp, eu zic sa mergi la doctor.
In lipsa unei examinari concrete efectuate de medicul ginecolog care sa iti ofere raspunsul corect, o presupunere sau o parere "autorizata" ti-ar putea fi oferita de Mama Omida.
Aceste dureri au aparut in urma actului agrsiv pe care l-ati avut. De acum nu mai faceti sex agresiv si nu vei mai avea aceste dureri.
Buna.Iti spun din propie experienta caci eu am patit tot asa cu iubitul meu, la o partida de sex mai salbatic.Tot asa ma durea si daca apasam pe burta simteam ceva acolo asa ca am mers la ginecolog la ecografie si mi-a fost depistat un chist ovarian de vreo 7-8 cm.Ar fi bine sa mergi la o ecografie.
De cand am fost operata de acel chist inca mai am dureri dar doar cand nu sunt foarte excitata deci poate fi si lipsa unei lubrifieri o cauza importanta.