Il intrebi pur si simplu. binenteles il duci undeva sa fiti doar voi 2 si. ii spui ca`l placi si atunci daca nu`ti raspunde inapoi il intrebi daca ii place si lui. daca nu ai curaj si ai emotii in fata lui atunci fa`o pe mess nu`i nici o rusine sau cheama`l afara si va plimbati etc. (ce vrei u sa faci) si il intrebi. daca spune nu si de obicei baietii cand nu le place o fata sunt rautaciosi si se iau de tine. nu pune la suflet asa fac ei, dar sunt multi care nu o fac si sunt cu bun simt etc. Din cate ai spus mi se pare ca ii un baiat de trebuie si poate te place sau poate vrea doar sa fiti amici :*. Orikum bafta . Poate cine stie . aud ca sunteti impreuna . bb .
Cred ca si-a dat seama ca il placi din simplu tau gest, dar nu strica sa incepi o conversatie intr-o pauza cu el, undeva mai retrasi si sa ii marturisesti ce simtit pentru el. Mai departe vedeti voi.
Succes!
Trebuie sa batsi apropouri ca il iubesti, sa-l faci sa deduca singur asta. Daca nu esti foarte timida. ii poti spune in fata, direct . sper ca te-am ajutat
Deci, te inteleg perfect.
Asa s-a intamplat si cu mine.
Eu faza cu placutul am facut`o la telefon seara.
Am inceput sa-i pun intrebari ce fel de fete prefera, ce i place la o fata, ce`i place la mine si el mie.
Si cand i-am raspuns ce`mi place la el am spus adevarul.
Dar depinde si de baiat.Pe cel cu care am incercat nu este tipul baiatului laudaros.
Depinde de al tau.
Hmmmm, de cat timp va cunoasteti asa bine?
Bine el a vazut ca il placi din momentul in care ai pus poza la avatar.Si a continuat la scoala prin cuvinte ca iubito.
Si prin "Hai iubito" poate el chiar vrea ceva cu tine dar nu vrea sa ti`o zica direct.
Depinde de voi doi!
Bafta:*
Funda?